Презентація "Навчальний проєкт"

Про матеріал

Теми та завдання до навчальних проектів розроблено на основі вивчених тем у 9 класі.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

— ЦЕ СУКУПНІСТЬ МЕРЕЖ, ЯКІ ПЕРЕДАЮТЬ ДАНІ МІЖ ПРИСТРОЯМИ, ПІДКЛЮЧЕНИХ ДО НИХ. НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЕКТІНТЕРНЕТВікторія Вишневецька, вчитель інформатики КЗ “Безруківський ліцей”

Номер слайду 2

НАВЧАЛЬНІ ЦІЛІ ПРОЕКТУ: Учні навчаться:підбирати інформацію за допомогою пошукових систем;демонструвати відомості про безпеку в Інтернеті , добираючи відповідні програмні засоби;контролювати діяльність в Інтернеті за допомогою спеціальних програм. В учнів будуть формуватися:розуміння етики роботи з інформацією;навички безпеки в Інтернеті та кібербезпеці;впевнене застосування інформаційно-комунікаційних технологій.

Номер слайду 3

ТЕРМІН ВИКОНАННЯ ПРОЕКТУ: 2 УРОКИ

Номер слайду 4

У процесі виконання проектних завдань потрібно розглянути такі запитання: Чи користуються інтернетом учні?Де ви шукатимете потрібні відомості? Які наслідки макібербулінг та кібергрумінг?Чи повинна відрізнятися поведінка дорослої людини від дитини в Інтернеті?

Номер слайду 5

ЗАВДАННЯ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ“БРАУЗЕРИ”Провести онлайн-опитування учнів КЗ “Безруківський ліцей”: який браузер використовують при пошуку інформації в Інтернеті, чи розповсюджують особисту інформацію про себе, чи дотримуються правил безпечного користування Інтернетом?Зобразити дані у вигляді Інфографіки за допомогою сервісу canva. Результати роботи приєднати у classroom до завдання домашньої роботи.

Номер слайду 6

ЗАВДАННЯ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ“НАУКОВЦІ” Текст абзацу. Підібрати інформацію за допомогою Google про загрози які виникають під час роботи в Інтернеті. Зобразити дані у вигляді презентації. Результати роботи приєднати у classroom до завдання домашньої роботи.

Номер слайду 7

ЗАВДАННЯ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ“СЛУЖБА ПОРЯТУНКУ”Дізнатися куди треба звертатися, якщо стали жертвами кібербулінгу та, що необхідно робити? 2. Створити плакат про протидію від кібербулінгу та кібергрумінгу . 3. Результати роботи приєднати у classroom до завдання домашньої роботи.

Номер слайду 8

ДЯКУЮ!

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Презентації
Додано
8 травня
Переглядів
53
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку