Презентація. Опитування всього класу за 30 секунд за допомогою Plickers

Про матеріал

Опитування всього класу за 30 секунд за допомогою Plickers.

Порівняно недавно була запущена чудова програма“Plickers". Це просто знахідка для вчителів. З її допомогою можна швидко перевірити весь клас, отримати результати негайно і працювати над тими прогалинами, які показало опитування. Учитель за допомогою мобільного додатку сканує відповіді дітей в режимі реального часу.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Опитування всього класу за 30 секунд за допомогою. Plickers Шепілова Лідія Володимирівна. Вчитель початкових класів. Солодководненського НВКМайстер-клас

Номер слайду 2

Чи знаєте ви?пр. Порівняно недавно була запущена чудова програма“Plickers”. Це просто знахідка для вчителів. З її допомогою можна швидко перевірити весь клас, отримати результати негайно і працювати над тими прогалинами, які показало опитування.осто негайно Якщо ви зацікавились програмою“Plickers”, тоді дотримуйтесь даної інструкції, запевняю: ви не пошкодуєте. А ваш прийом справить на учнів ефект«вау!»

Номер слайду 3

Загальна схема дій

Номер слайду 4

Реєстрація

Номер слайду 5

Крок 11. Зареєструйтесь на сайті plickers.com. Що вам знадобиться для роботи?Телефон на базі Android або i. OS с встановленгим додатком Plickers. Роздруковані картки (де їх взяти, прочитаєте далі)

Номер слайду 6

Крок 1 (продовження)1. Тут ви скачаєте картки. Що являє собою картка? 1. У кожного учня своя картка з QR-кодами. Вона має чотири сторони: А, B, C, D. Вибирайте стандартний набір карток (їх 40 в наборі). На аркуші А 4 дві картки, разрізаєте і роздаєте учням. Можна наклеїти на картон, можна ламінувати. Раджу роздавати за алфавітом, так простіше запам'ятовується, хто під яким номером.

Номер слайду 7

Як створити список класу

Номер слайду 8

Крок 2 – Формуємо класи1. Заходите на сайт на свою сторінку, натискаєте "Class".2. Заповнюєте список в стовпчик (без номерів), прописуєте клас, вибираєте колір, натискаєте Enter.3. Формуєте потрібну кількість класів, можливо, батьків. Тут ми бачимо номери учнів

Номер слайду 9

Як приготувати завдання

Номер слайду 10

Крок 3 – Формуємо тести1. Заходьте на сайт на свою сторінку, натискаєте Library (бібліотека).2. Натискаємо «+New Question" 3. В перше віконце вписуємо питання, у другому полі розміщуємо варіанти відповіді.1233334 варіанта відповіді2 варіанта відповіді(або «да/ні»)2 Тиснемо сюди Тут ставите питання. Тут 4 варіантивідповіді3

Номер слайду 11

Крок 3 – Формуємо тести (продолжение) Крім тексту ви можете розміщувати ілюстрації. Натискаєте синю кнопку, якщо завершили формувати питання. Зелену – зберегти дане завдання і продовжити складати питання.

Номер слайду 12

Такий вигляд має сторінка

Номер слайду 13

Тепер призначаємо аудиторію (клас)Далі ставимо питання в чергу нашого класу. Натискаємо на календарний лист, у віконці, що з'явилося вибираємо клас. Цю процедуру повторюємо з кожним завданням. І тепер з програми в телефоні вибираємо клас, бачимо всі завантажені питання.

Номер слайду 14

Ви можете редагувати. Натиснувши на галочку, ви отримаєте вікно з функціями редагування, видалення, відправлення в архів. Edit question – Редагувати питання. Move question - Перемістіть питання. Archive question - Питання архіву. Delete question –Видалити питання

Номер слайду 15

Як проводити опитування?

Номер слайду 16

Крок 4 Проведення опитування. Показуємо питання (можете через презентацію). Учень повинен підняти вгору картку тією стороною, яку він вважає правильною при відповіді. Вчитель, відкривши програму і завдання даного класу, сканує QR-коди зі свого телефону (або планшета), наводячи на картку учнів. Важливо, щоб вони тримали їх вертикально. Як тільки вчитель «зловить» всі відповіді, він натискає внизу екрану на галочку і бачить всі результати.

Номер слайду 17

Крок 4 Проведення опитування (продовження) Результати відображають прізвища учнів наступним чином: Червоний колір – помилка. Зелений колір – правильно4. Сірий (сивий) – некоректно підняв картку5. Сірий насичений – учень відсутній6. Такий вигляд має загальна картина в кількості вірних та невірних відповідей.

Номер слайду 18

Результат на сайті

Номер слайду 19

На сайті ви також побачите результат

Номер слайду 20

На сайті ви знайдете результати

Номер слайду 21

https://plickers.com При натисканні на кнопку Reports можна переглянути звіти і роздрукувати. Даний звіт можна підшити в папку класу для ведення статистики по успішності по тій чи іншій темі. У звіті можна переглянути: поставлене запитання, варіанти відповідей, правильні відповіді, діаграму, кількість учнів, які відповіли на питання, кількість учнів, які допустили помилку, дату, час, процент правильних відповідей. Найголовніше, що Plickers – це дуже проста технологія, яка не вимагає практично нічого, і яку будь–який вчитель може почати застосовувати хоч завтра. Так давайте почнемо!

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Майстер-класи
Додано
18 червня 2018
Переглядів
1344
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку