Презентація "Підприємливість. Створення цінності"

Про матеріал
Колеги! Презентація стане гарним помічником під час проведення уроку ЗБД у 6 класі НУШ. Використовуючи презентаційний матеріал, вчитель зможе легко та доступно, для здобувачів освіти, розкрити тему уроку. Бажаю успіхів!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Тема уроку: Підприємливість. Створення цінностіВивчивши цю тему, ти дізнаєшся …Яким чином моя діяльність можестворювати цінності мені та громаді?

Номер слайду 3

Озираємося назад…Вправа «Перестрілка якостями». На попередньому уроці ми говорили про підприємливість і відповідальність. Розкажіть, як ці поняття взаємопов’язані. Об’єднайтеся в пари. Називайте по черзі риси, притаманні підприємливій людині. Обговоріть, які з цих рис є у вас, а яких - потрібно набути. Чому це важливо?Поміркуйте, як можна це зробити.

Номер слайду 4

Хвилинка безпеки. Режим доступу:https://www.youtube.com/watch?v=pn. YHfuxo. YSs&t=47s

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Підприємливість і цінностіЩо таке підприємливість. Підприємливість — це коли ви користуєтесь можливостями та ідеями і втілюєте їх у цінність для інших. Створена таким чином цінність може бути фінансовою,культурною або соціальною. Поясни своїми словами, що таке підприємливість... Працюємо разом! Як підприємливість може допомогти покращити якість життя у громаді? Сплануйте дії підприємливої людини, котра побачила проблему накопичення сміття, яке безкультурні люди залишають у лісі або на пляжі.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Шестикласники та шестикласниці записували, що вони можуть зробити для створення цінностей іншим. Прочитай і поміркуй, про яку цінність ідеться: фінансову, культурну чи соціальну.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Для проведення пошукової роботи поспілкуйтеся з керівництвом школи, громади, місцевими благодійними фондами або громадськими організаціями, адже вони завжди мають актуальну інформацію про потреби громади.

Номер слайду 15

Опрацювати: § 22, с. 121-127, відеоматеріали, завдання 9, с. 127. Успішного навчання!

pptx
Додано
5 квітня
Переглядів
960
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку