Презентація "Правила гри в Петанк"

Про матеріал
Презентація на тему: Правила гри в Петанк. 9 слайдів з правилами гри. Розроблено для НУШ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Эта фотография, автор: Неизвестный автор, лицензия: CC BY-SAПрезентація на тему: "Правила гри в ПЕТАНК"

Номер слайду 2

Номер слайду 3

2. Кидаючи жереб, вибирають, яка команда починає грати першою. Ця команда креслить на землі коло діаметром 30-50 см або використовує коло-шаблон

Номер слайду 4

Номер слайду 5

5. Після першого кидка гравець другої команди стає в той же коло і намагається кинути свою кулю так, щоб в результаті куля його команди виявилася ближче до кошонета, ніж будь-яка куля суперника. Для цього можна просто кинути кулю ближче до кошонета або вибити кулю супротивника або змінити положення кошонета.

Номер слайду 6

6. Наступний кидок робить команда, чия куля знаходиться далі від кошонета, і кидає свої кулі до тих пір, поки одна з її куль не стане ближче до кошонета, ніж будь-яка з куль опонента. Після цього кидки робить команда опонентів. Якщо у команди опонента не залишилося куль для кидка, то інша команда кидає свої кулі, що залишилися, намагаючись розмістити їх якомога ближче до кошонета.

Номер слайду 7

7. Коли кулі обох команд кинуті, провадиться підрахунок очок. Команда - переможниця (та, чия куля виявляється найближче до кошонета) отримує стільки очок, скільки куль розміщено ближче до кошонета, ніж найближча куля команди, що протистоїть. Друга команда у цьому раунді очок не отримує.

Номер слайду 8

8. Раунд вважається закінченим, коли кожна команда покинула всі свої кулі. Команда - переможниця розпочинає новий раунд, викреслюючи коло на місці падіння кошонета попереднього раунду, і знову кидає кошонет та починає новий раунд.

pptx
Додано
9 листопада 2022
Переглядів
419
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку