Презентація. Програмне забезпечення. Прикладне ПЗ

Про матеріал
Презентація до уроку. Тема: Програмне забезпечення. Класифікація ПЗ. Прикладне ПЗ. Класифікація та призначення прикладного програмного забезпечення
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Прикладне програмне забезпечення

Номер слайду 2

Прикладна програма або програма (Application software)— програма, призначена для виконання певних завдань користувача і розрахована на безпосередню взаємодію з користувачем. У більшості операційних систем прикладні програми не можуть звертатися до ресурсів комп'ютера безпосередньо, а взаємодіють з обладнанням та ін. за допомогою операційної системи.

Номер слайду 3

До прикладного програмного забезпечення (application software) ставляться програми, написані користувачам чи самими користувачами, завдання комп'ютера конкретної роботи. Програми обробки замовлень або створення списків розсилки – приклад прикладного програмного забезпечення.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Прикладне програмне забезпечення загального призначення - сукупність програм для вирішення загальних універсальних завдань. Ці програми використовуються більшістю користувачів комп'ютера.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Прикладне програмне забезпечення спеціального (професійного) призначення - сукупність програм для вирішення більш вузьких завдань та професійних завдань різних предметних областей (архітектури, будівництва, музичної та кіноіндустрії)

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Презентації
Додано
14 березня
Переглядів
43
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку