Презентація ранкова зустріч "СВІТ НЕВІДОМИЙ НАВКОЛО ТЕБЕ"

Про матеріал
Матеріали до заняття "Ранкові зустрічі" на тему "СВІТ НЕВІДОМИЙ НАВКОЛО ТЕБЕ" складено за програмою нової української школи стануть у нагоді педагогам, що працюють у початкових класах, особливо вчителям третього класу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Світ невідомий навколо тебе — Сонце ясне і синє небо, Птахи і звірі, гори і ріки, Для нас хай стане відомим навіки! Нехай людина добро приносить, Бо світ навколо любові просить. Алла Потапова

Номер слайду 3

Гра-привітання «Дзвоник»— Щось сьогодні прохолодно у нашому класі. Зараз спробуємо підвищити температуру. Для цього потрібно взяти ось цей дзвіночок, привітати сусіда, сказати добрі слова і подзвонити. А потім передати дзвіночок далі

Номер слайду 4

СВІТ НЕВІДОМИЙ НАВКОЛО ТЕБЕОбмін інформацією. Тема дня— Чому так важливо посміхатися, бути лагідним?

Номер слайду 5

Вправа «Передбачення»У капелюх покласти папірці з іменами присутніх, а на аркушах записати перелік питань Чарівнику— Хто цього року буде найкраще вчитися? — На кого чекає найбільший сюрприз? — Хто стане знаменитим? — У кого здійсниться найзаповітніша мрія? — Хто буде багато подорожувати?— Хто знайде скарб?— Хто зробить велике відкриття? — Хто отримає найбільше подарунків?

Номер слайду 6

Групове заняття. Вправа «Пізнаю та відчуваю»— Уяви, що ти песик, який потрапив під дощ і дуже змок. Тобі потрібно якомога ретельніше струсити із себе краплі води. Починай робити це поступово. Спочатку голова, потім плечі, спина, живіт, ноги, а потім і все тіло. Уяви, що ти струшуєш із себе всі образи, погані думки, тривоги — все, що заважає тобі бути спокійним і впевненим. Після цього заспокойся, заплющ очі та відчуй, яким легким та оновленим стало твоє тіло.

Номер слайду 7

Гра «Дивовижне відкриття»Іде, іде дід, дід. Отакий вусатий. Несе, несе мішок, мішок Такий бородатий! Отакий дідище! Отакий дідище! Отакий страшище!Отакий страшище! Отакий ногатий! Отакий рукатий(Показати мімікою, жестами, рухами, інтонацією.— Чому ж він не здався нам страшним? — Виявляється, посмішка, сміх, жарт роблять страшне смішним і веселим. — Розкажіть страшилку, сердилку, дражнилку смішно і весело.

Номер слайду 8

Теми для Щоденника вражень Якби я став невидимкою... Якби я став чарівником... А от би...

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Сєрокурова Любов Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
18 січня
Переглядів
235
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку