Презентація "Робота зі списками"

Про матеріал
Презентація "Робота зі списками в текстовому редакторі" призначена для здобувачів освіти ПТНЗ за професією "Оператор комп'ютерного набору"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Розробка та створення документів з використанням списків у текстовому редакторі Microsoft Word.»

Номер слайду 2

В текстовому редакторі Ms Word можна виконувати такі дії: Введення, перегляд та редагування тексту; Виділення фрагментів тексту, їх вирізування, копіювання і встановлення в документи, починаючи з позиції курсора; Вибір і створення стилю та шаблону документів; Редагування і сортування таблиць; Створення списків різних стилів .

Номер слайду 3

Вікно Word

Номер слайду 4

Різні типи списків Нумерований список Маркірований список Багаторівневий список

Номер слайду 5

Списки та їх створення в текстовому редакторі Ms Word Маркірований список , у якому кожний абзац на початку позначається деяким спеціальним символом (маркером).

Номер слайду 6

Нумерований список , у якому на початку кожного абзацу вказується його номер. Порядковий номер абзацу в списку може задаватися числом, літерою алфавіту або числівником.

Номер слайду 7

Щоб створити цей вид списку потрібно зменшити відступ (перехід на рівень вище) або збільшити відступ (перехід на рівень нижче), які розташовані на стрічці в групі абзац. Збільшити рівень вкладеності можна також натисканням клавіші Tab, зменшити - Shift + Tab. Нумерація елементів списку змінюється автоматично. Багаторівневі списки

Номер слайду 8

Багаторівневий список стилів

ppt
До підручника
Інформатика (рівень стандарту) 10 клас (Морзе Н.В., Вембер В.П., Кузьмінська О.Г.)
Додано
16 травня 2021
Переглядів
1507
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку