Презентація "Рослини-мандрівники"

Про матеріал
Презентація на тему: "Рослини - мандрівники" допоможе наочно показати учням ті рослини які "прийшли" до нас з інших країн, і прижились так, що ми не уявляємо своє життя без них.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Рослини-мандрівники. Бокова Аліна 6 А

Номер слайду 2

Види рослин-мандрівників. Персик. Картопля. Кукурудза. Яблуня

Номер слайду 3

Що означає поняття? Саме поняття “рослини-мандрівники” говорять про те, що це рослини, які здатні до мандрів ( переміщення на інші території).

Номер слайду 4

Кукурудза. Кукурузда найдавніша хлібна рослина Землі, найбільша із зернових. 1954 р. Мехіко під час археологічних розкопок на глибині 70 м знайшли незвичайну знахідку – шар окам’янілого пилка дикої кукурудзи.

Номер слайду 5

Персик. В Китаї персики вирощують, загорнувши кожен плід паперовим пакетом. Це перешкоджає появу дефектів і робить рівним колір шкірки та м’якоті персиків. Сплющені персики – це особливий китайський сорт “пан тао”, отриманий сляхом схрещення. Кісточка цих персиків кругла, а м’якоть біла або жовта

Номер слайду 6

Картопля. Рослина походить з Південної Америки; там і нині вона росте у дикому стані. За оцінками, вік статрих відомих слідів дикої картоплі близько 14 тисяч років тому. Картопля вперше була одомашнена в регіоні сучасного південного Перу і крайнього північно-західного регіону Болівії між 8000 і 5000 до нашої ери. В другій половині 16 століття її завезли до Італії іспанії

Номер слайду 7

Дякую за увагу. Та за перегляд презентації

pptx
Пов’язані теми
Біологія, 6 клас, Презентації
Додано
13 лютого 2023
Переглядів
503
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку