Презентація "Сім кольорів щастя (весняний калейдоскоп)" 4 клас

Про матеріал
У презентацію входить матеріал, який розкриває поняття "щастя". Даються асоціації, порівняно з щастям.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сім Кольорів Щастя. Весняний калейдоскоп4 клас. Вчитель: Масалова Тетяна Іванівна

Номер слайду 2

20 березня Міжнародний день щастя. Ця дата вибрана невипадково. 20 березня – День весняного сонцестояння, коли день і ніч мають однакову кількість часу. В цей день кожна людина має рівне право на щастя.

Номер слайду 3

Що таке щастя? Впевнена, що кожен з нас хоча б раз у житті задавав собі це питання, намагався визначити для себе поняття щастя. І для кожного щастя – це щось своє, щось, що ти відчуваєш постійно, а нестачу цього відчуваєш особливо різко і боляче.

Номер слайду 4

Кажуть, що число сім - магічне. Бо багато чого на світі позначено числом сім:- сім днів у тижні;- сім раз відміряй, а один раз відріж – говорить народна мудрість;- сім чудес світу;- а ще людина буває від щастя на сьомому небі. Ось воно Щастя!

Номер слайду 5

22

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Що треба для щастя? — Це вічне питання,І відповідь, мабуть, нелегко знайти,Для щастя потрібні взаємне кохання,Людина, з якою б весь світ обійти. Що треба для щастя? — Не гроші, не слава,Не золото, срібло, не чистий кришталь,Бо щастя найбільше — усміхнена мамаІ татове слово, незламне як сталь.

Номер слайду 14

Що треба для щастя? — Лиш вірного друга,Який не покине тебе у біді,Який порадіє з тобою, а в тугу. Утре твої сльози на мокрій щоці. Що треба для щастя? — Не модні планшети,Новий телефон, гарний одяг, взуття,Не пізні гулянки, шикарні бенкети,А щира людина і дружня сім’я.

Номер слайду 15

Що треба для щастя? — Мабуть, зовсім трішки,Лиш бачити сонце, радіти зорі,Лиш кожного ранку піднятися з ліжка,І мирного неба над нами вгорі.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Презентації
Додано
16 квітня 2023
Переглядів
280
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку