Презентація "Створення інтегрованого уроку за допомогою «живих картинок» на ThingLink."

Про матеріал
Інтегрований урок - це урок, на якому встановлюються міжпредметні зв’язки, що сприяють формуванню в учнів цілісного, системного світогляду. Інтегрований урок спонукає учня к активному пізнанню , практичному застосуванню знань, формує творчу особистість учня, розвіває його здібності. Здійснити інтеграцію предметів можна за допомогою сервісу web 2.0 ThingLink .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Створення інтегрованого уроку за допомогою «живих картинок» на Thing. Link. Хмарні технології. Сучасний урок.

Номер слайду 2

Куркай Наталья Володимирівна – учитель хімії, спеціаліст вищої категорії, учитель-методист НВК № 148 «Планета Щастя» м. Дніпро.

Номер слайду 3

Інтегрований урок -це урок – який проводиться з метою розкриття загальних закономірностей, законів, ідей, теорій, відображених у різних науках і відповідних їм навчальних предметах.

Номер слайду 4

«+»Встановлюються міжпредметні зв’язки, що сприяють формуванню в учнів цілісного, системного світогляду.Інтегрований урок спонукає учня к активному пізнанню , практичному застосуванню знань, формує творчу особистість учня, розвіває його здібності.

Номер слайду 5

Форма проведення уроку: Нестандартна: різні види робіт підтримують увагу учнів на високому рівні.

Номер слайду 6

Особливості: Компактність, логічні зв’язки. Великій обсяг навчального матеріалу. В основному це урок систематизації та узагальнення знань, умінь і навичок учнів.

Номер слайду 7

Умови: Блоки з двох ( і більш) предметів. Участь кілька вчителів, координація їх дій у процесі у процесі підготовки та проведенні уроку.

Номер слайду 8

Структура інтегрованого уроку: Повідомлення теми, цілей та завдань уроку. Мотивація навчальної діяльності учнів. Актуалізація та корекція опорних знань. Повторення й аналіз основних фактів, подій, явищ. Творче перенесення знань і навичок у нові ситуації. Узагальнення та систематизація навчальних досягнень.

Номер слайду 9

Технологія проведення: Повідомлення теми. Ознайомлення учнів з цілями та завданнями уроку. Вступне слово учителя (чи учня). Спілкування учителя з учнями. Коментарі, доповнення, опанування, рецензування. Підбиття підсумків.

Номер слайду 10

Здійснити інтеграцію предметів можна за допомогою сервісу web 2.0 Thing. Link історіябіологіяматематика?географіяфізікахімія

Номер слайду 11

Приклад 1. Метали.https://www.thinglink.com/scene/747860079776104449

Номер слайду 12

Інтерактивне зображення – альтернатива презентації.

Номер слайду 13

http//:www.thinglink.com

Номер слайду 14

Про сервіс Thing. Link. Thing. Link – сервіс для створення інтерактивного зображення, який перетворює зображення в інтерактивні об'єкти. Інтерактивність досягається за допомогою додавання в нього міток з текстовими підказками, посиланнями на відео, музику, зображення, текстовий документ тощо. Такий інтерактивний плакат легко додати на власний сайт або блог (є код для вставки). Також, плакат можна редагувати, поєднувати інформацію з різних предметів ( інтегрувати знання з різних предметів), використовувати учнями для створювання індивідуальних або групових проектів, використовувати для дистанційного навчання.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Реєстрація. Сервіс пропонує реєстрацію через соціальні мережі або через е-mail.

Номер слайду 17

Щоб виконувати вхід на власний акаунт, авторизуйтесь: створіть логін і пароль або авторизуйтесь за допомогою соціальних мереж.

Номер слайду 18

Оберіть тарифний план

Номер слайду 19

Створення інтерактивного зображення. Для створення «живої картинки» натисніть посилання «CREAT» на сторінці.

Номер слайду 20

Завантаження зображення. Сервіс підтримує завантаження по URL , фото, відео, звуку з популярних хостингів, таких як You. Tube, Vimeo. Vidio, Sound. Cloud та інші

Номер слайду 21

Редагування міток.

Номер слайду 22

Збереження інтерактивної картинки. По завершенні створення «живої картинки»клацніть кнопку «SAVE IMAGE». При цьому ви вийдете з режиму редагування.

Номер слайду 23

Публікація «інтерактивної картинки»

Номер слайду 24

Щоб отримати посилання на вашу інтерактивну картинку, відправити її по e-mail,поділитися через соціальні мережі або код для вбудування на сайті або блозі, необхідно в режимі перегляду клацнути кнопку « CHARE» на панелі інструментів справа. З'явиться вікно, в якому можна буде копіювати посилання або код.

Номер слайду 25

Приклад 2. Вода.https://www.thinglink.com/scene/640269624327274498

Номер слайду 26

Географія

Номер слайду 27

Art

Номер слайду 28

Біологія.

Номер слайду 29

Хімія.

Номер слайду 30

Приклад 3. Повітря.https://www.thinglink.com/scene/639915601761927168

Номер слайду 31

Приклад 4. Електролітична дисоціація.https://www.thinglink.com/scene/976586286246658049

Номер слайду 32

STEAM

Номер слайду 33

Можливе використання «живих картинок»Створення проектів (індивідуально і в групах), можливість в одній картинці поєднати знання з різних навчальних дисциплін (здійснити інтеграцію предметів). Редагування (найди помилку, доповни). Повторення навчального матеріалу. Узагальнення вивченого навчального матеріалу з теми. Самостійна робота (дистанційне навчання).

Номер слайду 34

Корисні посилання:Інструкція зі створення інтерактивного зображення в сервісі Thinglinkhttps://www.youtube.com/watch?v=5e1 Jzcsx_Vo Thing. Link For Teachershttps://www.youtube.com/watch?v=D5 F226 Ck8xg

Номер слайду 35

Контакти: Наталья Куркай https://www.facebook.com/profile.php?id=100001738660148 Блог: http://natali610.blogspot.com

Номер слайду 36

Бажаю успіхів!

pptx
Пов’язані теми
Хімія, 9 клас, Розробки уроків
До підручника
Хімія 9 клас (Григорович О.В.)
Додано
26 серпня 2019
Переглядів
1360
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку