Презентація "Творча продукція учнів"

Про матеріал

Презентація "Творча продукція учнів" інформує про те, як по слідам прочитаного учні Запорізької гімназії №107 реалізують свої творчі здібності. Сюжетом для творчості може бути будь - які малюнок, історія з книги чи журналу. Саме з книг, журналів, інтернету можна навчитися найпростішим прийомам та методикам виконання певних видів робіт, отримати поради для початківців, а також майтер-клас по виготовленню різних поробок з покроковим описом та фото.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Творча продукція учнів як результат читання Запорізька гімназія №107

Номер слайду 2

Зміни навколишнього середовища, суспільства , швидкі темпи росту об’єму інформації, різноманітні засоби доступу до неї і вміння орієнтуватися в потоці інформації, пред’являють підвищені вимоги до інтелектуальних можливостей особи, її творчим здібностям.

Номер слайду 3

Творча продукція учнів по слідам прочитаного передбачає діяльність дітей, яка реалізує художнє відношення до прочитаного.

Номер слайду 4

Одним із способів розвитку здібностей дитини є забезпечення доступу дитини до інформації, яка відповідає віку дитини та її можливостям, а саме методичних посібників, спеціальної літератури, енциклопедій, довідників та інтернету. Сюжетом для творчості може бути будь - які малюнок, історія з книги чи журналу. Саме з книг, журналів, інтернету можна навчитися найпростішим прийомам та методикам виконання певних видів робіт, отримати поради для початківців, а також майтер-клас по виготовленню різних поробок з покроковим описом та фото.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Якщо в бібліотеці немає потрібної книги, то до наших послуг завжди є електронна бібліотека інтернету. При цьому кожен користувач отримує можливість не просто творити, але і спілкуватися і ділитися плодами своєї творчості з великою аудиторією тої чи іншої соціальної мережі.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Існує приказка: якщо ви хочете, аби що-небудь було зроблене добре, зробіть це самі. У кожної дитини виникає бажання представити свої враження та думки за допомогою художньої творчості. Це пробуджує фантазію й уяву, прагнення творити... Нещодавно в нашій гімназії відбулася виставка дитячих робіт початкової школи з образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край». Було представлено дуже багато виробів у галузі живопису, графіки, малих скульптурних форм, вишивка, вироби з бісеру, різьблення, а також вироби з художнього ткацтва, народної іграшки.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Учениці нашої гімназії стали переможцями шкільного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій рідний край" 2013 р. Це : Макарова Діана, Жарікова Маргарита, Довгаленко Ольга, Касаткіна Марія, Новицька Яна, Плющ Катерина, Персань Ганна, Ачкасова Яна, Федорець Даша, Печерська Анастасія, Плуталова Єлизавета, Сушко Анна, Бурцова Дарина, Шарко Анна. Деякі з їхніх робіт ви можете побачити на наступному слайді.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Нещодавно в нашому місті пройшов конкурс–майстерня дитячої творчості «Таланти міста Z». Цей конкурс проводиться з метою пошуку та підтримки дитячої обдарованості. Учениці нашої гімназії Плющ Катерина та Персань Ганна приймали участь у цьому конкурсі. Робота дівчат «Арт-писанка» зайняла II місце із понад ста робіт, які були представлені на конкурсі.

Номер слайду 15

Гурич Аня, учениця 6-В класу захоплюється поробками з паперу, створюючи навколо себе казковий світ міфічних істот, квітів, тварин.

Номер слайду 16

Знайшовши в інтернеті цікаву статтю як робити солдатиків із дроту, у Влада Пушкарського, учня 6-В класу, з’явилося нове захоплення.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Творчі роботи учнів 5-х класів

Номер слайду 20

Номер слайду 21

У картинах Сєргєєвої Аліни, учениці 11-А класу, відображається її настрій, її внутрішній світ. Більш за все, вона любить малювати природу.

Номер слайду 22

Вас вітає студія театру і кіно «Ромео і Джульєтта». Ця студія допомагає дітям відкрити себе у різних сферах мистецтва, таких як: акторська майстерність, сценічна мова, сценічний рух, вокал, хореографія, гра на музичних інструментах.

Номер слайду 23

Діти від природи актори. На основі прочитаного вони відтворюють сцени українських народних звичаїв, фрагменти життя запорізьких козаків, здійснюють подорожі в будь-яку епоху, а, головне, театральне мистецтво навчає бачити прекрасне в житті і в людях.

Номер слайду 24

Кращі молоді журналісти нашої шкільної газети «Pupil's Home» - Кречман Артем та Макарова Діана зі своїм наставником Пришпетливим Геннадієм Миколайовичем були запрошені керівником Телецентру «Гості з майбутнього» Титовим А. В. на очний фестиваль «Пробний шар» юнацьких та молодіжних ЗМІ, який проходив у м. Кінгісепп Ленінградської області.

Номер слайду 25

Перший сніг! Загадуй бажання! Уже темно і місяць у повні за хмарами мріє... Перший сніг. Казкове кохання... ...десь кружляє навколо вглядається ніжно і мліє. Вітер стих. А хтось має сили Гнати білі пір'їни, літати, в небі ведіння творити. Ледве встиг; і слова просили Ясний погляд і серце палке, яке треба любити. Чорна ніч і біле убрання. Я молився і вірив та бачив високе і чисте. Перший сніг! Загадуй бажання! – Теплі очі, вуста і любов в крижаному намисті. Макарова Діана, 10-Б клас Скоро зима. Мороз и ветер. На улице снежной, Играют дети. Скоро зима. Уже холодает. А что впереди? Никто ведь не знает. Скоро зима. Снег и слякоть. Гололёд. Упадешь - Не надо плакать. Скоро зима. Котелевець Діана, 11-А клас

Номер слайду 26

На основі кропіткої роботи з словниками учні навчаються складати сенкани, тавтограми, що допомагає їм розширювати словарний запас, розвивати мислення, створювати гарний настрій. Зіна захворіла. Зоя згадала: загартовування, здорові зуби, заспокоєння, завбачливе зосередження – забезпечують здоров’я. Зоя зробила затишок Зіні. Здорова Зіна звеселилась. Здоровим завжди здорово! Філоненко Катя 6-Б клас Прекрасна природа приваблює Поліну. Природа приваблює: павучками, павутинкою, погодою. Демченко Поліна 6-Б клас

Номер слайду 27

Ми познайомили вас тільки з частиною нашого шкільного життя. Сподіваємося, що Вам сподобалися роботи наших юних талантів. Більше можна побачити на сайті гімназії http://planeta107.zp.ua. Ласкаво просимо!

Номер слайду 28

Над презентацією працювала: Дук Надія Олександрівна Вчитель Запорізької гімназії №107

Номер слайду 29

http://planetashkol.ru/upload/iblock/cbc/education3.jpg http://art5.karelia.pro/photo/16/169/10943.jpg фон

ppt
Додав(-ла)
Дук Надія
До підручника
Трудове навчання (технічні види праці) 9 клас (Терещук А.І.)
Додано
26 липня 2018
Переглядів
1063
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку