Презентація "Віртуальні помічники сучасного викладача"

Про матеріал
Підготовка майбутніх фахівців в умовах інформаційно-освітнього середовища. Навчальний сайт - віртуальний помічник викладача. Чат-бот - віртуальний помічник в профорієнтаційній роботі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Віртуальні помічники сучасного викладачаІрина Волошинова, викладач Регіонального центру професійної освіти ім. О. С. Єгорова

Номер слайду 2

Навчальний сайт«Світ інформатики»

Номер слайду 3

Основна мета цього ресурсу:підвищити рівень самостійності здобувачів освіти;скоординувати зусилля в успішній підготовці до:уроків;контрольних робіт;конкурсів;олімпіад.розширити світогляд наших вихованців.

Номер слайду 4

вирішення задачі розширення освітніх можливостей очного навчання;організації дистанційної освіти в закладі;інформаційної підтримки здобувачів освіти. Навчальний сайт є ефективним інструментом для:

Номер слайду 5

На сайті розміщено матеріали до уроків за такими модулями: Базовий І курс (35 годин)Вебтехнології ІІ курс (35 годин)Графічний дизайн ІІ курс (35 годин)Інформаційні технології в суспільствіМоделі і моделювання. Аналіз та візуалізація даних. Системи керування базами даних

Номер слайду 6

Де знайти сайт «Світ інформатики»?Зайдіть на сайт РЦПТО ім. О. С. Єгорова.https://www.kpl-2.com.ua. Перейдіть на сайт бібліотеки РЦПТО ім. О. С. Єгорова:прокрутіть сторінку донизу і в розділі «Електронні ресурси» перейдіть за посиланням;відкрийте вкладку «Електронна бібліотека» та прокрутіть сторінку донизу. Натисніть на кнопку «Інформатика».

Номер слайду 7

Головна сторінка сайту

Номер слайду 8

Доступ до уроків знаходиться на горизонтальній навігаційній панелі під кнопкою «Інформатика», при натисканні на яку випадає список – І курс, ІІ курс.

Номер слайду 9

Обираючи потрібний курс натискаєте на відповідну кнопку.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Електронні версії підручників

Номер слайду 12

Відомості про авторку Цифрове портфоліо

Номер слайду 13

Контактна інформація

Номер слайду 14

Чат-бот - віртуальний помічник в профорієнтаційній роботі

Номер слайду 15

Чат-бот — це програма, яка імітує справжню розмову з користувачем.

Номер слайду 16

Переваги чат-ботів:забезпечують сервісне обслуговування 24/7;допомагають охопити велику аудиторію;ефективна взаємодія з користувачами;відстеження доставлюваності контенту і даних про користувачів;генерація та кваліфікація лідів;легкість в експлуатації.

Номер слайду 17

Як створити чат-бот в Send. Pulse для Telegram Відкрийте месенджер Telegram, увійдіть до вашого облікового запису або створіть новий. Крок 1. Введіть у полі пошуку @Bot. Father та виберіть бота. Біля офіційного бота Telegram стоятиме синій підтверджуючий знак біля назви у вигляді пташки.

Номер слайду 18

Крок 2. Натисніть «Запустити», щоб активувати бот Bot. Father. RESTARTУ відповідь Ви отримаєте перелік команд управління ботами.

Номер слайду 19

Крок 3. Виберіть або введіть та надішліть команду /newbot.

Номер слайду 20

Крок 4. Дайте ім'я боту - користувачі побачать це ім'я під час спілкування з ботом. І нікнейм бота - по ньому можна буде знайти бота в Telegram. Нікнейм повинен бути унікальним, не повторювати існуючі в базі та закінчуватися словом «bot».

Номер слайду 21

Після того, як ви оберете відповідне ім'я, бот буде створено. Ви отримаєте повідомлення з посиланням на бота t.me/<нікнейм_бота>, рекомендації з налаштування аватарки, опис бота та список команд для налаштування бота. Для підключення бота в Send. Pulse вам знадобиться токен. Скопіюйте значення токена та перейдіть до останнього пункту.

Номер слайду 22

Крок 5. Підключити бота до вашого профілю в Send. Pulse.https://sendpulse.ua. Перейдіть до розділу «Чат-боти» (Chatbots) у вашому обліковому записі Send. Pulse. Якщо раніше у вас не було підключених каналів, натисніть «Підключити канали» (Connect Channels). Якщо ви вже підключали ботів, перейдіть в розділ «Керування ботами» і натисніть «Додати бота» (Add bot)). Також ви можете вибрати «Підключити» (Connect) навпроти потрібного каналу.

Номер слайду 23

Натисніть кнопку «Підписатися на бота» (Subscribe to your bot). Таким чином ви зможете тестувати кожне повідомлення відправляти собі перед запуском ланцюжка. Ви будете перенаправлені в програму «Telegram», натисніть «Запустити» і ви підпишетесь на свій бот.

Номер слайду 24

Після успішного підключення чат-бота ви отримаєте вітальний ланцюжок, бот з'явиться у вас у списку ботів і ви можете починати створювати привітальні та тригерні ланцюжки, масові розсилки.

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Підписники не імпортуються автоматично. Після підключення бота ви зможете збирати аудиторію за допомогою віджета підписки або ділитися посиланням на бота t.me/<нікнейм_бота> безпосередньо. Також ви можете вручну завантажити файл із раніше зібраними підписниками.

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Вітаю, я чат-бот RCPTO_Egorova!

pptx
Додано
20 квітня 2023
Переглядів
471
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку