Презентація " Вода -унікальна сполука, яка має душу"

Про матеріал
Презентація " Вода -унікальна сполука, яка має душу" Сьогодні презентація стала актуальним інструментом на кожному уроці в творчого вчителя, так як допомагає провести урок цікаво та доступно.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вода Унікальна сполука, яка має душу

Номер слайду 2

Значення води для людини Мабуть кожен знає, що організм людини на 80% складається з води. Втрата більше 5% цієї рідини тягне за собою летальні наслідки, оскільки вода є основним середовищем, в якому відбуваються процеси обміну речовин та перетворення енергії. Тому вона є такою життєвонеобхідною для нас.

Номер слайду 3

Дослідження води Досліджувати воду почали, коли зрозуміли, що вона є основою існування. Проте найбільше відкриття вчені зробили у 80-х роках минулого століття, коли виявили таку властивість, як пам'ять води.

Номер слайду 4

Що таке пам'ять води? Виявляється, вода має пам'ять. Тобто, вона здатна запам'ятовувати властивості різних речовин, які побували в ній раніше і навіть через великі проміжки часу проявляти ці властивості.

Номер слайду 5

Інцидент з японськими вченими Після Другої світової війни стався такий випадок: японські вчені спільно з німецькими в закритому приміщенні обговорювали можливість створення нової біологічної зброї, коли через півгодини їх усіх госпіталізували з гострим харчовим отруєнням. Крім води, вони нічого не вживали.

Номер слайду 6

Велике відкриття Що ж тоді трапилось, адже, коли перевірили вміст води, у ній нічого не знайшли, а синдроми отруєння у вчених походили на отруєння миш'яком? Виявляється, вода “запам'ятала” властивості миш'яку, який раніше “знаходила” в надрах землі і проявила їх.

Номер слайду 7

Пийте джерельну воду, якщо хочете залишатися здоровими Вода проходить сотні кілометрів по трубах, які переламуються під прямим кутом, зазнаючи суттєвої деформації і “болю”. Коли ми п'ємо таку воду, то вона зганяє всю злість на нашому організмі. У природі струмки мають плавні вигини, тому джерельна вода не б'ється в береги і бере з навколишнього середовища все найкраще.

Номер слайду 8

Вода любить, коли з нею розмовляють Вода, як живе створіння любить ласку і турботу. Тому з нею не варто поводи-тись грубо. Краще скажіть їй кілька приємних слів, а вона віддячить цілю-щими властивостями. Також, не варто проявляти негативних емоцій біля джерела води, бо вона запам'ятовує усе, що відбувається навколо.

Номер слайду 9

Води – унікальне середовище Вода є універсальним розчинником, тому містить у собі безліч хімічних елементів, серед яких трапляються і досить небезпечні. Також у воді живуть багато мікроорганізмів, які спричи-нюють деякі хвороби. Тому лікарі радять пити очищену або кип'ячену воду.

Номер слайду 10

Роль води в медицині Воду використовують як основу для багатьох препаратів, а також з її допомогою роблять медичні розчини (йод, зеленка). Деякі медичні препарати можна приймати лише розчиненими у воді (вікалін, валеріанка). А ще існує багато водних процедур.

Номер слайду 11

Водні процедури Найбільш розповсюдженою процедурою є загартовування холодною водою, а також грязелікування, різноманітні ванни, зрошення, басейни, теплі і холодні душі. Крім того можна ліку-ватись, приймаючи лікувальну воду (Нафтуся) або просто піти до бані чи поїхати на море.

Номер слайду 12

Пам'ятайте! Не чекайте, поки хвороба прийде до вас. Попередьте її появу. Для цього не потрібно приймати медикаменти чи кожен тиждень перевіряти здоров'я у лікаря. Достатньо лише бути щасливим, радіти теплому літньому дощу, милу-ватись красою річок, водопадів, морів. І не забувайте говорити воді “Дякую!”.

Номер слайду 13

Матеріали, що використані в презентації, взято із мережі Інтернет.

ppt
Додано
23 листопада 2021
Переглядів
1091
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку