Презентація " Які голоси має вітер?"

Про матеріал
Ранкові зустрічі. 5 місяць "Світ невідомий". 1 тиждень . День 3 "Як сприймати невідоме?"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Світ невідомий Які голоси має вітер ?1 тиждень. День 3

Номер слайду 2

Доброго ранку, доброго дня, Клас мій хороший, моя ви рідня! Із середою вас вітаю, День цікавий обіцяю. Середа хоч і робоча, Та на витівки охоча. З нами попрацює, З нами й пожартує! Баранчик Бараш:

Номер слайду 3

1. Вітання Уважно слухайте — і все почуєте! Уважно дивіться — і все побачите! Думайте — і все обов’язково зрозумієте. І світ невідомий для себе відкриєте. Діти, зверніться одне до одного зі словами:— Доброго ранку, _______! У мене сьогодні гарний настрій, адже ............... Бажаю тобі........... Свинка Нюша:

Номер слайду 4

2. Обмін інформацією. Тема дня « Які голоси має вітер ?» Він реве, як лев, лякає,Він шапки з людей зриває. Теплий влітку, злий узимку,Як пізнати невидимку? Вітер— Як ми здогадуємося про його існування?Робота над загадкою. Кар-Карович:

Номер слайду 5

Слухання казки. Народився у тата Вітрюгана і мами Бурі маленький синок Вітерець. Не пускали його самого гуляти. Набридло малому гратися іграшковими кульками. Полетів він у поле. А був малюк нерозумним, пустотливим. Побачив людину, яка йшла дорогою, і жбурнув їй в обличчя жменю пилюки. Людина закашлялася. А Вітерець засміявся і полетів собі далі. Бачить — вітряк стоїть. Дмухнув на крило. Крутиться! А люди радіють. Розвеселився Вітерець — цікава робота. І зрозумів розбишака, що бути корисним значно цікавіше. Дискусія «Вітер — це добре, чи погано?»Совуня:

Номер слайду 6

3. Групове заняття. Гра “ Вітер дме на …”Вітер дме і не вщухає, Гру веселу починає. Вітер дме на ….( Характеристика учня . Якщо дитина впізнала себе, то повинна помахати рукою). Ведмідь Копатович:

Номер слайду 7

Теми для Щоденника вражень Вітер — це добре, тому що... Вітер — це погано, тому що... Моя казка про вітер. Робот Бібі

Номер слайду 8

Хай ранкові зустрічі приносять вам радість,налаштовують вас на позитив і продуктивну працю.

pptx
Додано
8 січня 2023
Переглядів
554
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку