Презентація з курсу " Досліджуємо історію і суспільство"

Про матеріал
презентація до теми уроку " в яких джерелах люди шукають інформацію" до предмету "Досліджуємо історію і суспільство" 5 клас по підручнику О.Пометун, Т.Ремех та до робочого зошита за авторством О.Пометун
Зміст слайдів
Номер слайду 1

В яких джерелах люди шукають інформацію. Досліджуємо історію і суспільство 5 клас. Підготувала вчитель історії Левківського ліцею Погорелова Леся Василівна

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Повторення вивченого матеріалу. Кросворд в робочому зошиті О. Пометун « Досліджуємо історію і суспільство»

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Текстова. Цифрова

Номер слайду 6

Закінчи речення: Я сприймаю інформацію, коли… Я надаю інформацію, коли… Я опрацьовую інформацію, коли…

Номер слайду 7

Медіатекст – ЦЕ?......

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Достовірна інформація?Судження?Фейк?користовуй інструменти дослідження Щоб оцінити достовірність інформації, розміщену на тому чи іншому сайті, перевір:1) хто розміщує інформацію на цьому сайті. Найбільш надійними джерелами інформації є сайти державних установ та освітніх і наукових закладів;2) чи не є вона застарілою;3) яке джерело розміщене на сайті (наукова стаття, розповідь про подорож, роздуми автора про подію), хто його автор, чи можна вважати його фахівцем у питанні, яке він висвітлює.

Номер слайду 10

Черговий масштабний обмін полоненими вдалося провести сьогодні. Особливо емоційний та справді особливий - ми звільнили з полону 108 жінок. Це був перший цілковито жіночий обмін. У полоні перебували мами та доньки, яких дуже чекали рідні.

Номер слайду 11

Міський голова Тернополя сергій надала вирішив стати ближчим до народу і користуватися громадським транспортом. Не встиг він із народом зблизитися, як той узяв і пограбував його.

Номер слайду 12

НОВИНА. ФАКТЧерговий масштабний обмін полоненими вдалося провести сьогодні. Особливо емоційний та справді особливий - ми звільнили з полону 108 жінок. Це був перший цілковито жіночий обмін. У полоні перебували мами та доньки, яких дуже чекали рідні. ФЕЙКМіський голова Тернополя Сергій Надала вирішив стати ближчим до народу і користуватися громадським транспортом. Не встиг він із народом зблизитися, як той узяв і пограбував його.

Номер слайду 13

Дякую за увагу

pptx
Додано
18 жовтня 2022
Переглядів
801
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку