Презентація з мистецтва "Звукове оформлення фільмів"

Про матеріал
Презентація з мистецтва "Звукове оформлення фільмів" допоможе вчителю підготуватись до уроку, розказати учням про перші звукові фільми, про відомих сучасних композиторів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Звукове оформлення фільмів

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Волт Дісней (5 грудня 1901 — 15 грудня 1966) — американський художник-мультиплікатор, кінорежисер, актор, сценарист і продюсер, засновник компанії «Walt Disney Productions», яка дотепер перетворилася на медіаімперію «The Walt Disney Company». Творець першого в історії звукового мультфільму, першого музичного та першого повнометражного. У своєму надзвичайно напруженому житті Волт Дісней як режисер зняв 111 фільмів і був продюсером ще 576 кіноробіт. Заслуги Діснея в області кіномистецтва були відзначені 26-ма преміями «Оскар» та багатьма іншими нагородами.

Номер слайду 8

Са́ундтре́к, звукова́ дорі́жка (англ. soundtrack) — звукове оформлення будь-якого матеріалу, наприклад, фільму, мультфільму або комп'ютерної гри, а також інформація з цим оформленням, записана на фізичному носії інформації. Інколи використовується англійська абревіатура OST, яка розшифровується як «Original Soundtrack» і означає оригінальну звукову доріжку, яку продають окремо від того матеріалу, для якого вона була написана.

Номер слайду 9

ppt
Пов’язані теми
Мистецтво, 9 клас, Презентації
До підручника
Мистецтво 9 клас (Гайдамака О.В.)
Додано
1 березня 2023
Переглядів
905
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку