Презентація "Знамениті об'єкти ЮНЕСКО в Південній Америці "

Про матеріал

Національний парк Ігуасу, Аргентина. Печера Куева-де-лас-Манос, Аргентина.Національний парк Ноель-Кемпфф-Меркадо, Болівія та багато інших об'єктів .

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Знамениті об'єкти ЮНЕСКО в Південній Америці 7 клас Вчитель Нівіна Н. П.

Номер слайду 2

Національний парк Ігуасу, Аргентина. Національний парк Ігуасу був заснований в 1934 році, щороку парк відвідує понад 1,5 мільйонів чоловік, вони приїжджають помилуватися прекрасними водоспадами, прогулятися по віковим лісах і казково красивим гірським районам. На території заповідника росте понад 2 000 видів рослин, він став місцем проживання для 70 видів ссавців, 40 видів рептилій і 400 видів птахів. Головною ж особливістю парку Ігуасу залишаються прекрасні водоспади, яких на його території налічується понад 270.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Печера Куева-де-лас-Манос, Аргентина. З іспанської назва печери Куева-де-лас-Манос можна перевести як «печера рук», ця печера є однією з найцікавіших у світі з палеонтологічної точки зору. Дослідниками було виявлено безліч стародавніх наскальних малюнків, в тому числі численні зображення людських рук.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Національний парк Ноель-Кемпфф-Меркадо, Болівія. Тим же, хто небайдужий до природних пам'яток, масу вражень подарує прогулянка по національному парку Ноель-Кемпфф-Меркадо. Знаходиться він в східній частині Болівії, на кордоні з Бразилією. Серед головних особливостей парку різноманіття ландшафтів, на його території присутні і скелясті райони з глибокими каньйонами, і просторі рівнини, і вічнозелені амазонські ліси

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Національний парк Серра-да-Капивара, Бразилія У північно-східній частині Бразилії розташований відомий на весь світ національний парк Серра-да-Капивара, який славиться не тільки своїми природними пам'ятками, але і безцінними пам'ятками наскального живопису.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Острів Мальпело, Колумбія. Острів Мальпело, загублений серед безкраїх вод Тихого океану, теж є пам'яткою світового значення. Фактично, головний інтерес представляє зовсім не скелястий острівець, а навколишні його води, в яких мешкають рідкісні види акул, риб і інших мешканців морських глибин. Саме тут дослідникам вдалося побачити одночасно кілька рідкісних видів акул: шовкових, китових і акул-молотів, а ще в околицях острівця зустрічається рідкісна піщана акула.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Руїни давнього міста Мачу-Пікчу, Перу. Безумовно, однією з найбільш відомих і відвідуваних визначних пам'яток південноамериканського континенту залишаються руїни древнього міста Мачу-Пікчу. Стародавнє місто інків є одним з семи сучасних чудес світу, з ним пов'язано безліч невирішених загадок. Головна загадка полягає в таємниче зникнення місцевих жителів, які, за наявними свідченнями, залишили свій рідне місто буквально відразу.

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Національний парк Рапану, ЧиліРозташований на острові Пасхи національний парк Рапану є всесвітньо відомою пам'яткою завдяки виявленим на його території численних кам'яних скульптур, які отримали назву «моаї». Всі статуї, які вдалося виявити на острові, виготовлені із застиглої вулканічної породи, і являють собою ніщо інше, як величезні шматки спресованого вулканічного попелу.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Галапагосські острови, Еквадор. Галапагосські острови – справжнійджерело дивовижних природних пам'яток. Архіпелаг, розташований в Тихому океані, налічує 19 островів, деякі з них населені людьми. В даний час на островах постійно проживає близько 25 000 чоловік, а кількість туристів, які відвідують цей загублений серед вод океану куточок, значно більше цієї цифри.

Номер слайду 18

Номер слайду 19

pptx
Додано
27 березня 2018
Переглядів
5153
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку