Проект "Самооцінка характеру ".

Про матеріал
Тема проекту "Самооцінка характеру ". Взагалі оцінювати самого себе доволі важко, ще важче оцінити свій характер. Не всі люди звертають на це увагу, легше спитати у своїх друзів про це, або своїх рідних. Тому під час виконання проекта можна зробити висновки та зробити власну оцінку свого характеру..
Зміст слайдів
Номер слайду 1

САМООЦІНКА ХАРАКТЕРУ. ПРОЕКТ САМОВИХОВАННЯВчитель Народицької гімназіїСергійко Наталія Василівна

Номер слайду 2

Самооцінка характеру Основа особистостіВзагалі оцінювати самого себе доволі важко, ще важче оцінити свій характер. Не всі люди звертають на це увагу, легше спитати у своїх друзів про це, або своїх рідних. Тому опираючись на цю інформацію я можу зробити висновки, що в мене доволі різний характер, відносно мого настрою, я буваю як сердитою, так веселою, доброю та злою, бо всі ми маємо таку річ, як “емоції”.

Номер слайду 3

Самооцінка характеру. Ставлення до самого себе. Ставлення до самого себе може змінюватись від певних чинників, а особливо на це впливає наша самооцінка. В деяких вона може бути як високою, так і низькою. Якщо до мене, то в мене самооцінка середнього рівня. Яне можу сказати що в мене ідеальний характер, але при цьому він і не зовсім поганий. Я ставлюся до себе доволі добре, дивлячись на саму себе я точно можу сказати, я можу чогось добитись в цьому житті, та я зроблю це, головне діяти чітко, та не здаватись.

Номер слайду 4

Самооцінка характеру. Ставлення до інших людей. До інших людей я ставлюсь однаково, не дивлячись на їхню віру, зовнішність чи орієнтацію. Я доволі розуміюча людина, тому це для мене не грає важливої ролі. Моє добре ставлення до людей буде до тих пір, поки вони не заходять за рамки дозволеного, чи не скоять якогось поганого вчинку. Кожна людина індивідуальна, та кожна людина заслуговує розуміння щодо себе. Толерантність в наш час дуже важлива річ, якої я дотримуюсь.

Номер слайду 5

Мій характер. Та його недоліки. Що б я хотіла змінити у своєму характері?Насамперед те, що я занадто часто відаю перевагу своїм друзям, та лише інколи звертаю увагу на саму себе. Коли у моєї подруги сталася якась біда, та в мене самої поганий настрій, я завжди спочатку допоможу подрузі, якби погано не було мені. По друге я б хотіла від себе бачити більше серйозності, яку б справу я не почала, в мене завжди зникає бажання це продовжувати.

Номер слайду 6

Мій характер. Та його недоліки. Чому б я хотіла це змінити?Для того щоб краще себе розуміти, та розуміти свої бажання. Приділяти більше уваги собі та своїм проблемам, останнім часом із-за невміння розуміти себе мені доволі тяжко, тому я б хотіла над цим працювати, та вже зараз починаю це робити.

Номер слайду 7

Самовиховання. Мета мого самовиховання, це є розуміння себе, та своїх бажань. Точного плану в мене немає, але я маю більше часу проводити з собою, давати собі цілі та запитання, та рішуче йти до їх відповіді. Мій кумир, це мій старший брат. Я хочу бути такою ж впевненою, стійкою та рішучою як і він. Мій головний стимул, стати кращою версією себе, та жити не думаючи про всі перешкоди, які вже були, та будуть чекати мене далі. Свій перший крок я зробила неділю назад, я поставила собі ціль, розібратись зі своїми емоціями. Та в мене це вийшло. Тепер я краще розумію те що я відчуваю.

Номер слайду 8

Отож не варто засмучуватись щодо себе, бо завжди є час виправляти свої недоліки, та працювати над ними ж. Ставати успішнішим та кращим для себе ж, а не для когось іншого, бо не тій людині жити в вашому тілі, а саме вам. Дякую за вашу увагу! Любіть та поважайте себе.

pptx
До підручника
Основи здоров`я 9 клас (Поліщук Н.М.)
Додано
22 лютого 2022
Переглядів
1860
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку