Сценарій до Дня Збройних Сил України

Про матеріал
ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ХІД ЗАХОДУ Ведуча. Тобі, Україно, мій мужній народе, Складаю я пісню святої свободи. Усі мої сили і душу широку Й життя я віддам до останнього кроку, Аби ти щаслива була, Україно, Моя Батьківщино! 6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України. І сьогодні наш захід присвя¬чений воїнам, які захищають незалежність нашої держави. На нашому святі присутні військові. Ведучий.. Ба¬гато страждань випало на долю нашого наро¬ду за цей час, але він проявив свій незламний дух. Сьогодні на Сході України йдуть військо¬ві дії, точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Весь народ нашої держави об єднався нині проти російського агресора. Сили АТО намагаються протистоя¬ти терористам. На полі битви — захисники, воїни. Ведуча. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку-Україну. Це бійці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі, які в мирний час повертають поране¬них в АТО з того світу, волонтери, на плечах яких тримається наша армія. Ведучий. Багато синів нашого ра¬йону пішли виконувати свій обов’язок перед Батьківщиною. Вони з гідністю несли і не¬суть бойову службу в лавах Збройних сил України. Ми пишаємося ними, і благаємо, повертай¬теся, будь ласка, живими. Батьківщина і ми чекаємо на вас. Ведуча. Війна несе незліченні втрати. За офі¬ційними даними ООН із квітня 2014 року по вересень 2015 у результаті конфлікту на сході України всього вбито 7962 людини (включа¬ючи українських військових та цивільних), а також 17811 людей поранено. Солдати добровольчих загонів та регулярної армії віддали життя за кожного з нас! Ведуча. У пам’яті земляків ці хлопці наза¬вжди залишаться мужніми героями, які з чес¬тю виконали головний обов’язок чоловіків - захист рідної землі. Як би не було страшно та боязно в їхніх серцях завжди лунав один вислів «Ніхто крім нас» КІНО Ведуча. Вшануємо пам’ять наших героїв хвилиною мовчання. (Хвилина мовчання. Виходять троє учнів.) Ведучий. Саме в ці дні вирішується доля кра¬їни, і кожен її громадянин може зробити свій внесок у боротьбу за мир. Самий простий спо¬сіб - підтримати українську армію. Ведуча. Наша школа не залишилася осто¬ронь тих непростих подій, що відбуваються в державі. Сьогодні ми з гордістю говоримо про наших героїв. І пишаємося ними. Ведучий. Україна — мирна держава, україн¬ці — толерантні, ввічливі люди, які з повагою ставляться до кожної нації і мови! Ведуча. Ми знаємо, що ми - єдині, що пе¬ремога буде за нами. Єдина Україна - іншого шляху у нас немає. (Пісня «Україна — це ми», слова Ю. Рибчинського, музика Н. Петраш).
Перегляд файлу

ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

ХІД ЗАХОДУ

Ведуча.
Тобі, Україно, мій мужній народе,
Складаю я пісню святої свободи.
Усі мої сили і душу широку
Й життя я віддам до останнього кроку,
Аби ти щаслива була, Україно,
Моя Батьківщино!
6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України. І сьогодні наш захід присвя­чений воїнам, які захищають незалежність нашої держави. На нашому святі присутні військові.

Ведучий.. Ба­гато страждань випало на долю нашого наро­ду за цей час, але він проявив свій незламний дух. Сьогодні на Сході України йдуть військо­ві дії, точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Весь народ нашої держави об єднався нині проти російського агресора. Сили АТО намагаються протистоя­ти терористам. На полі битви — захисники, воїни.

Ведуча. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку-Україну. Це бійці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі, які в мирний час повертають поране­них в АТО з того світу, волонтери, на плечах яких тримається наша армія.

Ведучий. Багато синів нашого ра­йону пішли виконувати свій обов’язок перед Батьківщиною. Вони з гідністю несли і не­суть бойову службу в лавах Збройних сил України.
Ми пишаємося ними, і благаємо, повертай­теся, будь ласка, живими. Батьківщина і ми чекаємо на вас.


Ведуча. Війна несе незліченні втрати. За офі­ційними даними ООН із квітня 2014 року по вересень 2015 у результаті конфлікту на сході України всього вбито 7962 людини (включа­ючи українських військових та цивільних), а також 17811 людей поранено. Солдати добровольчих загонів та регулярної армії віддали життя за кожного з нас!



Ведуча. У пам’яті земляків ці хлопці наза­вжди залишаться мужніми героями, які з чес­тю виконали головний обов’язок чоловіків - захист рідної землі.
    Як би не було страшно та боязно в їхніх серцях завжди лунав  один вислів «Ніхто крім нас»

КІНО

Ведуча. Вшануємо пам’ять наших героїв хвилиною мовчання.
(Хвилина мовчання. Виходять троє учнів.)

Ведучий. Саме в ці дні вирішується доля кра­їни, і кожен її громадянин може зробити свій внесок у боротьбу за мир. Самий простий спо­сіб - підтримати українську армію.

Ведуча. Наша школа не залишилася осто­ронь тих непростих подій, що відбуваються в державі. Сьогодні ми з гордістю говоримо про наших героїв. І пишаємося ними.

Ведучий. Україна — мирна держава, україн­ці — толерантні, ввічливі люди, які з повагою ставляться до кожної нації і мови!

Ведуча. Ми знаємо, що ми - єдині, що пе­ремога буде за нами. Єдина Україна - іншого шляху у нас немає.
(Пісня «Україна — це ми», слова Ю. Рибчинського, музика Н. Петраш).

 

docx
Додано
23 січня 2019
Переглядів
6417
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку