Сценарій до свята Весни "Музичний хіт-парад "Територія "А".

Про матеріал
Сценарій весняного свята розроблений за прикладом музичного хіт-параду 90-х років "Територія "А".
Перегляд файлу

Сценарій  до свята Весни

«Музичний хіт-парад «Територія А»

  1. Заставка

Ведуча: Усім привіт! Я, Анжеліка Рудницька, вітаю Вас на нашому святковому хіт-параді української музики Територія А.   Сьогодні ми подаруємо вам  веселий настрій, гарні слова вдячності та незабутні музичні композиції української естради 90-х років. 

 

Ведуча: Наша програма присвячується чудовому весняному святу, яке чекають усі жінки і не лише жінки. Кожен готується до нього, щоб привітати найрідніших, найблищих, найкращих мам, бабусь, сестер, дружин, подруг, колег, знайомих. А жіноча найпрекрасніша половина людства приймає й цей день гарні привітання та подарунки.

 

Ведуча: За вікном чудова погода. Весна вже вступила в свої права і дарує нам сонячне проміння та позитивні емоції. А наш хіт-парад дарує вам вітальну гарячу 5-ку української музики.

 

 

(На календарі уже 5 березня. І якби там не було холодно, все ж весна, переступивши через снігові замети, озветься до нас радістю. Розтане сніг, відступлять морози, в серце постукає надія. Надія, що всі зимові негаразди, так як і зима, минуть, відлетять і світ оновиться. А наш хіт-парад дарує вам вітальну гарячу 5-ку української музики.)

 

Ведуча: Тож зустрічайте на 5 місці нашого хіт-параду весняну музичну композицію у виконанні неперевершеного українського гурту Воплі від Воплясова під назвою ВЕСНА.

 

2. «Весна». Гурт «ВВ».

 

Ведуча: Один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо слово «жінка», розуміючи при цьому не прання, прибирання і приготування їжі, а квіти, свято і добрий настрій.

 

Ведуча: І дуже хотілося б, щоб такий день був не один. А щодня усі пам'ятали, що жінка це найдивовижніше творіння Боже. Адже жінка – це краса, любов, радість і ніжність. Жінка – муза, натхнення, актриса, зірка. Жінка постійно змінюється. 

 

Ведуча: І в сучасному світі жінка займає нові  позиції, виконує важливі ролі й долає найвищі вершини. Саме про це співає драйвовий гурт АКВА ВІТА у своїй пісні “А тепер усе інакше” на 4 сходинці нашого хіт-параду «Територія А». Зустрічайте!

 

 3. «А тепер усе інакше». Гурт «АКВА ВІТА».

 

Ведуча: Свято весни –   жіночий день, день Матері, бабусі, яка є старшою мамою. Скільки в  цьому слові ніжності, ласки, доброти. Немає друга ближчого і ріднішого, ніж мама. Всі наші радості і печалі, мрії і прагнення разом із нею. Мама – наша опора і надія, окраса нашого життя і справжнє щастя. 

 

Ведуча: Користуюючись нагодою, передаю привіт та найщиріші привітання моїй любій матусі та усім жінкам, які знають, що таке материнство, недоспані ночі й постійні хвилювання за своїх дітей. 

 

Ведуча: Прийміть музичний подарунок від нашого хіт-параду у виконанні чудового співака та гарного чоловіка Віктора Павліка. Пісня “Ні обіцянок, ні пробачінь” - третя сходинка.

 

4. Пісня “Ні обіцянок, ні пробачень” . Віктор Павлік.

 

Ведуча: І знову з вами я телеведуча Анжеліка Рудницька та наш хіт-парад української музики «Територія А». І зараз на правах реклами я дякую нашим спонсорам, адміністрації та прекрасному колективу Хмельницької школи №14 за  красивий артпростір, де ми проводимо нашу програму. 

 

Ведуча: Школа - це вагома частина життя кожної людини. У школі учні проводять багато часу, про них тут турбуються.  Вчителі радіють кожній  їхній перемозі, ділять радості і печалі. А так можуть робити тільки  хороші і найближчі люди. 

 

Ведуча: Вчителі стають прикладом та авторитетом для  багатьох дітей і відкривають їм шлях у прекрасне, впевнене та щасливе майбутнє. Це дуже просто. Головне вірити. Знає це сама та переконує інших Ірина Білик у своїй музичній композиції “Так просто” на 2-й сходинці «Території А».

5. “Так просто”. Ірина Білик.

 

Ведуча: Ну а ми не зупиняємося і продовжуємо наш музичний хіт-парад. Нарешті ми дізнаємося, хто ж переміг та отримав перше місце у сьогоднішньому святковому ефірі нашої програми. 

 

Ведуча: Та перед тим  я від імені чоловічої частини нашої творчої команди вітаю зі святом весни чарівних дівчат - любих сестичок, милих однокласниць, вірних подруг та коханих половинок.

  Ведуча: Нехай посмішка пробудженої природи, тепло і повага рідних і близьких додають Вам сил і впевненості в майбутньому! Нехай ваші уста завжди осяває усмішка. 

Ведуча: Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій - нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви.

Ведуча: Прийміть у подарунок драйвову українську пісню від гурту СТЕП, що посіла найвищу сходинку нашого чарту.

 

5. «Смажений кабанчик». Гурт «СТЕП».

 

Ведуча: Любі наші телеглядачі! Команда Українського музичного хіт параду «Територія А» і я Анжеліка Рудницька, дякує вам за вашу активність, за ваші незабутні емоції та шалену підтримку. 

 

Ведуча: Ще раз вітаємо вас з прекрасним святом Весни та бажаємо, щоб на свої печалі ви дивилися у мікроскоп, а на радощі – у телескоп. Щоб у пустелі вам завжди таланило на оазис, а в морі – на острів. Щоб руки, простягнуті до вас, завжди були дружніми, а вуста коханими. Щоб ваш сон був глибоким, життя легким, а гаманець важким. 

 

Ведуча: Для Вас звучить пісня Ірини Білик «Якщо любиш – кохай», що стала переможцем нашої програми в номінації “Супер хіт”. До нових зустрічей на нашому телеканалі.

 

6. «Якщо любиш – кохай». Ірина Білик

 

 

docx
Додано
29 серпня 2022
Переглядів
372
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку