Сценарій «Герої поміж нас»

Про матеріал
Сценарій районного зльоту юних музеєзнавців до Дня Гідності і Свободи «Герої поміж нас».
Перегляд файлу

 

Сценарій

районного зльоту юних музеєзнавців

до Дня Гідності і Свободи

«Герої поміж нас»

 

Звучить  мелодія про Україну

 Добрий день, шановні гості! Ми раді вітати всіх в Центрі туризму  на районному зльоті юних музеєзнавців, з нагоди відзначення річниці Революції Гідності і Свободи.

        Революція Гідності це термін, який визначає політичні та соціальні зміни в Україні. З 21 листопада 2013 року до лютого 2014 на Майдані, стали випробовуванням на цінність особистості людини, виміром людськості та гідності.

     Сьогодні в цьому залі присутні гості: _____________________________

            Ми – українці – свідомий  і відповідальний народ, здатний відстоювати свій вибір. Ми подали історичний приклад солідарності, братерства, взаємодопомоги між сотнями тисяч людей, приклад який згуртовує довкола спільної мети. Український народ відчув потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє, і довів, що у  нації, яка вийшла на  Майдан і заявила, що спроможна на захист своєї свободи, є  велике серце і високий дух.   Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004р., яким був святом Свободи .і революція 2013 року- Революція Гідності. Це був надзвичайно важливий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи.    Це країна добрих, щирих, привітних, веселих і гостинних людей, які ніколи не поневолювали інші народи, а лише вміло захищались від ворога.

      Україна - мирна держава,  українці – толерантні, ввічливі люди, які з повагою   ставляться до кожної нації і мови.

Моя  душа – частинка твого «Я»,

Є нація!  Хай знають всі на світі,

Ми є! народ піднявся із колін!

І переможно сонце правди світить,

Співає гордо наш Державний гімн.

   Звучить гімн України.  

  Саме в ці дні  вирішується доля країни, і кожен її громадянин може зробити свій внесок в боротьбу за мир. Самий простий спосіб – це підтримати українську армію. Сьогодні нам треба гартуватися, допомагати один одному та нашому війську і державі, не піддаватися  провокаціям та . чуткам. Будьмо мужніми, збережімо державу, збережімо себе.               

  Слово надається  гостям:

 

           Сьогодні  хочемо подякувати всім небайдужим людям, котрі допомагають нашим солдатам у зоні АТО – волонтерам. Волонтери є основою міцного громадянського суспільства. Бути волонтером означає робити перший крок у напрямку інтегрування суспільства. Волонтери – це люди, які  не обмежуються оплачуваною роботою і виконанням звичайних життєвих потреб, витрачають свій час і сили на справи, що не  приносять  матеріальної користі. Сьогодні  є люди поруч із нами, на чиїх плечах тримається наш світ. Тих, хто робить надзвичайне для бійців, сиріт, біженців, зранку до вечора шукаючи можливості для допомоги. Це волонтери, мирні воїни світла. Шириться по всій країні волонтерський рух, і ми не повинні бути осторонь  цього руху. Продуктами харчування, теплими речами, словами підтримки у листівках і малюнках ми можемо підтримати бійців неоголошеної війни.

          Для вас підготували звіт-презентацію юні музеєзнавці загальноосвітньої школи № _____.

            Волонтерська діяльність є основою побудови і розвитку громадянського суспільства. Вона втілює в собі найшляхетніші прагнення людства  - прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей.

Пісня про Україну.

           Для вас підготували звіт- презентацію  юні музеєзнавці  Криворізької загальноосвітньої школи № ___. 

       Справа волонтерів є важливою складовою діяльності   недержавних соціальних служб, та й взагалі є запорукою успішного   процвітання нашої країни.       

    А зараз виступ  вихованців КЗШ № ____.

  Волонтерська діяльність має неоцінене значення, тільки добро збереже чарівний світ нашої рідної землі. На цьому тримається все людство.

До вашої уваги виступ музеєзнавців _________________.

Моя ти рідна  Україна,

На прапорі твоїм блакить,

Багата й сильная країна,

Де жито в колосі шумить.

Пройшла страшенний  час розрухи,

Голодомору і війни.

Розправили величні крила

Твої знедолені сини.

 Ось і добігла до кінця наша з вами зустріч. Сподіваємось, що ви у своїх вчинках будете керуватись добротою, милосердям, співчуттям.

Оголошуємо подяку юним музеєзнавцям, які підготували цікаві виступи.

(Вручення подяк).   

 На цьому наша зустріч завершена. Ми запрошуємо всіх учасників зробити фото на згадку.

                                Пісня про Україну.

docx
Додано
21 лютого 2019
Переглядів
690
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку