Серія логопедичних ігор “Сімейне дозвілля” на диференціацію звуків Л-Л' у словах у різних позиціях зі збігом приголосних, реченнях з використанням нейровправ.

Про матеріал
Мета: диференціювати правильну вимову звуків Л-Л’ у словах у різних позиціях зі збігом приголосних, реченнях. Розрізнювати поняття “тверді-мякі приголосні звуки”. Розвивати фонетико-фонематичне сприйняття, артикуляційний та пальцевий праксис (виконувати нейровправи), лексико-граматичні категорії (складати речення за малюнками з прийменником НА), зв'язне мовлення, увагу, пам'ять, логічне мислення; збагачувати словниковий запас з лексичних тем: “Відпочинок”, “Одяг та взуття”, “Тварини”, “Квіти”; удосконалювали самоконтроль за правильною вимовою звуків та виразністю мовлення. Виховувати шанобливе ставлення до членів родини, бажання підтримувати здоровий спосіб життя.
Перегляд файлу

imageimageСерія логопедичних ігор "Сімейне дозвілля" на диференціацію звуків Л-Л’ у словах у різних позиціях зі збігом приголосних, реченнях з використанням нейровправimage

вчитель-логопед Ірина Сергіївна Роман

imageimageimage        Мета: диференціювати правильну вимову звуків Л-Л’ у словах у різних позиціях зі збігом приголосних, реченнях. Розрізнювати поняття   “тверді-мякі    приголосні звуки”.    Розвивати    фонетикофонематичне сприйняття, артикуляційний та пальцевий праксис (виконувати нейровправи), лексико-граматичні категорії (складати речення за малюнками з прийменником НА), зв'язне мовлення, увагу, пам'ять, логічне мислення; збагачувати словниковий запас з  лексичних тем:    “Відпочинок”,   “Одяг    та    взуття”,    “Тварини”,    “Квіти”; удосконалювали самоконтроль за правильною вимовою звуків та виразністю мовлення. Виховувати шанобливе ставлення до членів родини, бажання підтримувати здоровий спосіб життя.

imageimage
Словник: метелик, паляниця, тюлень, медаль, лежанка, літак.                               

image

imageНейровправи "Одяг та взуття для відпочинку" на диференціацію звуків Л-Ль та розвиток пальцевого праксису

image

Гра "Велопрогулянка. На велосипеді..."

imageна диференціацію звуків Л-Ль у реченнях та використання прийменника НА

     Чим корисні велосипедні прогулянки?

imageВелопрогулянки — цікавий і корисний   для     здоров’я активний   відпочинок.    Він дарує     яскраві   враження   і позитивні емоції.

Велопрогулянка є доступним і простим різновидом фізичного навантаження, що чинить оздоровчий ефект.

вчитель-логопед Ірина Сергіївна Роман

Словник: лілії, тюльпани, кульбаби, проліски.                                        

pdf
Пов’язані теми
Логопедія, Презентації
Інкл
Додано
15 травня
Переглядів
51
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку