Слайди на відкрите заняття з дисципліни

Про матеріал
Мета заняття Ознайомлення з поняттям опору і методом визначення еквівалентного опору електричного кола. Придбати навички з’єднання елементів та вимірювальних приладів електричного кола використовуючи комп’ютерну програму «Electronics Workbench 5.12». Впевнитись у справедливості положень послідовного та паралельного з’єднання резисторів. Визначити потужність резисторів при послідовному та паралельному з’єднанні.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ«КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖДЕРЖАВНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ«ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ»Циклова комісія електротехнічних дисциплін. ДОСЛІДЖЕННЯ ЕЛЕКТРИЧНОГО КОЛА ПОСТІЙНОГО СТРУМУ З ПОСЛІДОВНИМ ТА ПАРАЛЕЛЬНИМ З’ЄДНАННЯМ РЕЗИСТОРІВлабораторна робота01.11.2023

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Тема заняття Дослідження електричного кола постійного струму з послідовним та паралельним з’єднанням резисторів. Мета заняття. Ознайомлення з поняттям опору і методом визначення еквівалентного опору електричного кола. Придбати навички з’єднання елементів та вимірювальних приладів електричного кола використовуючи комп’ютерну програму «Electronics Workbench 5.12». Впевнитись у справедливості положень послідовного та паралельного з’єднання резисторів. Визначити потужність резисторів при послідовному та паралельному з’єднанні.

Номер слайду 5

План заняття 1. Ознайомлення з комп’ютерною програмою «Electronics Workbench 5.12».2. Набути навички складання електричного кола. 3. Проаналізувати роботу електричного кола та зафіксувати показання вимірювальних приладів.4. Провести розрахунки основних параметрів електричного кола.5. Надати відповіді на контрольні питання.6. Оформити та здати звіт з лабораторної роботи на перевірку.

Номер слайду 6

Критерії оцінювання роботи. Кількість набраних балів протягом заняття25 – 20 балів - Оцінка «відмінно»15 – 19 балів - Оцінка «добре»10 – 14 балів - Оцінка «задовільно»Менше 10 балів - Оцінка «незадовільно»

Номер слайду 7

Рейтингова таблиця№ з/п. П.І. Б.здобувача освіти. Виконання до аудиторної підготовки. Складання ел. кола. Розрахунок основних параметрів ел. кола. Відповіді на контрольні питання. Оформлення та здача звітулабораторної роботи. Кількість набраних балів. Оцінка роботи на занятті1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.1415

Номер слайду 8

Рейтингова таблиця№ з/п. П.І. Б.здобувача освіти. Виконання до аудиторної підготовки. Складання ел. кола. Розрахунок основних параметрів ел. кола. Відповіді на контрольні питання. Оформлення та здача звітулабораторної роботи. Кількість набраних балів. Оцінка роботи на занятті16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.

Номер слайду 9

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ

Номер слайду 10

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ1 СХОДИНКА - нічого не зрозумів, залишилися питання (все зрозумів).2 СХОДИНКА - потрібна допомога, маю додатково повторити, майже все зрозумів (упевнений у власних знаннях).3 СХОДИНКА - почув і забув, почув і не зрозумів (побачив і запам'ятав, виконав і зрозумів, зможу пояснити іншим).4 СХОДИНКА - мені ще варто багато працювати, щоби досягти чудових результатів (у мене є невеликі результати і на досягнутому я не збираюся зупинятися).5 СХОДИНКА - у своїй діяльності я досягнув висот.

pptx
Додано
27 лютого
Переглядів
15
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку