СТАЛИЙ РОЗВИТОК ШКОЛИ 23

Про матеріал
Цілі сталого розвиткупаспорт школи превентивні проекти Я – Моє здоров’я – моє життя»; «Рівний – Рівному»; «Захисти себе від ВІЛ»; «Безпечне освітнє середовище»; «Дорослішай на здоров’я»; «FAIR PLAY – Чесна гра»; «Маршрут Безпеки»; « Профілактика ВІЛ на робочих місцях»; « Вчимося жити разом»; « Кроки до порозуміння»; «Спорт за ради розвитку»; «Шкільна академія підприємництва»; «Уроки з підприємницьким тлом»; «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Цілі сталого розвиткупаспорт школикз “Сзш№23” кам΄янської міської ради

Номер слайду 2

Ціль 3. МІЦНЕ ЗДОРОВ’Я І БЛАГОПОЛУЧЧЯЗАВДАННя 3.3. Зупинити епідемії ВІЛ/СНІДу та туберкульозу, у тому числі за рахунок використання інноваційних практик та засобів лікування ▶3.3.1.Індикатор Кількість хворих з уперше в житті встановленим діагнозом ВІЛ, на 100 000 населення▶3.3.2Індикатор. Кількість хворих з уперше в житті встановленим діагнозом активного туберкульозу, на 100 000 населення. ЗАВДАННя 3.6. Знизити рівень отримання тяжких травм і смертності внаслідок ДТП, у тому числі за рахунок використання інноваційних практик реанімування, лікування та реабілітації постраджалих унаслідок ДТП▶Індикатор 3.6.1. Кількість смертей унаслідок транспортних нещасних випадків, на 100 000 населення▶Індикатор 3.6.2. Кількість отриманих тяжких травм внаслідок транспортних нещасних випадків/Дт. П, на 100 000 населення, % (від рівня 2015 року)ЗАВДАННя 3.7 Забезпечити загальну якісну імунізацію населення з використанням інноваційних препаратів. ▶Індикатор 3.7.1. Рівень охоплення імунопрофілактикою згідно з Національним календарем щеплень (відповідно до медичних показань), %ЗАВДАННя 3.8. Знизити поширеність тютюнокуріння серед населення з використанням інноваційних засобів інформування про негативні наслідки тютюнокуріння▶Індикатор 3.8.1. Частка осіб, які курять, серед жінок віком 16–29 років, %▶Індикатор 3.8.2. Частка осіб, які курять, серед чоловіків віком 16–29 років, %

Номер слайду 3

ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ досягнення цілі: імплементація програми протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІДу; змагань з футболу «UNICEF Football Cup» (проєкт “Fair play” чесна гра”) забезпечення неухильного виконання програм імунопрофілактики з дотриманням Національного календаря профілактичних щеплень; розроблення та реалізація комплексної програми транспортної безпеки, яка має передбачати жорсткий контроль безпеки дорожнього руху та транспортних засобів, підвищення якості доріг, проведення навчальної та інформаційної роботи з попередження порушень, пов’язаних з дорожнім рухом та транспортним сполученням; (карта безпечної дороги до дому в кожному щоденнику учня), (Інструктажі з техніки безпеки в кожному класі).

Номер слайду 4

поширення знань та практик щодо здорового способу життя та відповідальної самозбережувальної поведінки, насамперед серед дітей та молоді. (Проєкт «Відкриті уроки футболу»)

Номер слайду 5

Ціль 6. Чи. Ст. А ВОДА т. А НАЛЕЖНІ САНІт. АРНІ УМОВи. ЗАВДАННЯ 6.4.▶Індикатор 6.4.1. Підвищити фективність водокористування Водоємність ВВП, куб. м використаної води на 1000 грн ВВП (у фактичних цінах)▶Індикатор 6.4.2. Водоємність ВВП, % до рівня 2015 року

Номер слайду 6

ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ досягнення цілі: забезпечення доступу населення до належ-них санітарно-гігієнічних засобів, перш за все – до безпечних для довкілля систем во-довідведення; підвищення ефективності водокористування (учнівські дослідницькі проєкти з географії)

Номер слайду 7

Ціль 9. ПРОМи. СЛОВІСт. Ь, ІННОВАЦІї т. А ІНФРАСт. РУКт. УРАЗАВДАННЯ 9.4. Сприяти прискореному розвитку високо та середньовисокотехнологічних секторів переробної промисловості, які формуються на основі використання ланцюгів «освіта – наука – виробництво» та кластерного підходу за напрямами: розвиток інноваційної екосистеми;▶Індикатор 9.4.1. Частка доданої вартості за витратами виробництва підприємств, які належать до високотехнологічного сектору переробної промисловості (зокрема, з виробництва фармацевтичних продуктів і препаратів; комп’ютерів, електронної та оптичної продукції; повітряних і космічних літальних апаратів, супутнього устаткування відповідно до КВЕД) у загальній доданій вартості за витратами виробництва, %розвиток інформаційно-телекомунікаційних технологій (ІКТ);застосування ІКТ в АПК, енергетиці, транспорті та промисловості;високотехнологічне машинобудування; створення нових матеріалів;розвиток фармацевтичної та біоінженерної галузей. ЗАВДАННя 9.6 Забезпечити доступність Інтернету, особливо у сільській місцевості .▶Індикатор 9.6.1. Рівень охоплення населення Інтернет-послугами, абонентів на 100 жителів

Номер слайду 8

розвиток сучасної надійної та доступної інф-раструктури, включаючи інформаційно-кому-нікаційну, дорожньо-транспортну, енергетич-ну та інноваційну інфраструктуру, для підви-щення ефективності діяльності бізнесу та яко-сті життя населення; створення системи стимулів для підвищення ефективності використання ресурсів, ширшо-го застосування чистих та екологічно безпеч-них технологій і промислових процесів; створення дієвої ефективної системи захисту об’єктів інтелектуальної власності; поширення різних форм участі держави у реалізації інфраструктурних проектів, забезпе-чення проведення гнучкої тарифної політики для створення привабливих умов для бізнесу та інвесторів. ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ досягнення цілі:

Номер слайду 9

превентивні проекти «Я – Моє здоров’я – моє життя»; «Рівний – Рівному»; «Захисти себе від ВІЛ»; «Безпечне освітнє середовище»; «Дорослішай на здоров’я»;«FAIR PLAY – Чесна гра»;«Маршрут Безпеки»;« Профілактика ВІЛ на робочих місцях»;« Вчимося жити разом»;« Кроки до порозуміння»;«Спорт за ради розвитку»;«Шкільна академія підприємництва»;«Уроки з підприємницьким тлом»;«Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»

pptx
Додано
31 липня 2020
Переглядів
475
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку