Сторителінг на уроках фізики

Про матеріал
Матеріал рекомендую для проведення творчих уроків фізики. Сьогодні, під час онлайн-навчання діти мало говорять тому, щоб розговорити їх, потрібно вигадувати різні способи. Найбільш ефективний це розповідь
Перегляд файлу

Рецензія

 

Тема. Практичний порадник «Сторітелінг на уроках фізики»

 

Автор: Лавринович Тетяна Миколаївна

 

 

 

 Представлена на рецензію тема роботи є актуальною в контенті інноваційного навчання. Автор уміло доводить значущість застосування сторітелінгу на уроках фізики.

Даний порадник містить різноманітні форми подання, закріплення, узагальнення тем на основі даного методу, які підвищують в учнів мотивацію до процесу здобуття знань у сучасному освітньому середовищі.

Тетяна Миколаївна теоретично обґрунтувала ефективність методів і прийомів його  застосування  в навчанні фізики. Прийоми застосування сторітелінгу розроблені на високому методичному рівні, відповідають навчальному матеріалу й програми з даного предмету.

Практичною значущістю є те, що застосування   методу сторітелінгу потребує від учителя новітнього осмислення організації освітнього процесу, що базуватиметься на використанні таких дидактичних технологій, які забезпечуватимуть досягнення  мети навчання й виховання.

 

 

 

 

Вчитель вищої кваліфікаційної категорії,

вчитель-методист                                                             /Олена  Редчиць/

doc
Пов’язані теми
Фізика, Інші матеріали
Додано
28 січня 2023
Переглядів
144
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку