Тест "Ресурси для тестів"

Про матеріал
Відкриваємо для себе Quizlet та інщі програми. Як найкращий помічник у складанні тестів.
Перегляд файлу

Ресурси тестів

 

  1. Український центр оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua) - на цьому сайті можна знайти якісні тести з інформатики для різних класів. Є можливість вибрати тему "Програмування масивів".
  2. Тести з інформатики на сайті prometheus.org.ua - цей сайт містить велику кількість тестів з інформатики для різних рівнів складності, включаючи тему "Програмування масивів".
  3. Сайт zno.osvita.ua - на цьому сайті можна знайти тести з інформатики, які відповідають формату ЗНО. Також є можливість вибрати тему "Програмування масивів".
  4. Сайт zdobacz.com - на цьому сайті можна знайти безкоштовні тести з інформатики, включаючи тему "Програмування масивів". Тести створені на основі програми ЗНО з інформатики.
  5. Сайт cikave.org - на цьому сайті є безкоштовні тести з інформатики для школярів. Також є можливість вибрати тему "Програмування масивів". Тести на сайті створені кваліфікованими вчителями інформатики.

 

  1. Google Forms
  2. Classtime.

 

docx
До підручника
Інформатика (підручник для класів із поглибленим вивченням інформатики) 9 клас (Руденко В.Д., Речич Н.В., Потієнко В.О.)
Додано
10 травня 2023
Переглядів
178
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку