Гігієна та санітарія виробництва 4р. (Тест №1)

Додано: 24 листопада 2020
Предмет:
Тест виконано: 89 разів
12 запитань
Запитання 1

Відварені та нарізані овочі зберігають окремо при температурі 

варіанти відповідей

від 2 до 6 °С

від 4 до 6 °С

від 4 до 8 °С

Запитання 2

Незаправлені салати та вінегрети потрібно зберігати при температурі 6 °С 

варіанти відповідей

1 год

3 год

6 год

Запитання 3

Процес приготування кремів та оформлення кондитерських виробів здійснюється при температурі приміщення, не вищій 

варіанти відповідей

15 °С

17 °С

19 °С

Запитання 4

Вироби з білково-збивним кремом при температурі 2-6 °С можна зберігати 

варіанти відповідей

12 год

24 год

48 год

72 год

Запитання 5

До роздачі перші і другі страви повинні бути на гарячій плиті або марміті не більше 

варіанти відповідей

1-2 год

2-3 год

3-4 год

Запитання 6

При визначенні смаку пробу необхідно добре розжувати і потримати в роті

варіанти відповідей

5 ... 10 секунд

10 ... 15 секунд

15 ... 20 секунд

Запитання 7

Термін зберігання гарячих перших і других страв в термосах не повинен перевищувати

варіанти відповідей

3 год

4 год

5 год

Запитання 8

Борошно в тарі повинне зберігатися штабелями на стелажах на відстані від рівня підлоги

варіанти відповідей

15 см

25 см

50 см

Запитання 9

Жири, яйця і|та| молочні продукти повинні зберігатися в холодильних камерах при температурі


варіанти відповідей

від -2 до 0° C

від 0 до +4° C

від +2 до +6° C

Запитання 10

Тривалість зберігання готових виробів на виробництві до завантаження|загрузки| в холодильну камеру не повинна перевищувати 

варіанти відповідей

2 год

3 год

4 год

Запитання 11

Креми, тістечка, торти, рулети з|із| кремом повинні зберігатися при температурі не вище

варіанти відповідей

4° C

6° C

8° C

Запитання 12

Торти і|та| тістечка без обробки кремом, вафельні торти і|та| тістечка з|із| жировими і|та| праліновими| обробними напівфабрикатами повинні зберігатися при температурі не вище  

варіанти відповідей

9° C

18° C

22° C

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест