Групи та види продуктів. Правила зберігання. Профілактика отруєнь від харчових продуктів.

Додано: 10 травня 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 84 рази
10 запитань
Запитання 1

Визначити продукти рослинного походження

варіанти відповідей
Запитання 2

Визначити продукти тваринного походження

варіанти відповідей
Запитання 3

Лангусти, омари, річкові раки, креветки відносяться до продуктів

варіанти відповідей

тваринного походження

рослинного походження

річного походження

морського походження

Запитання 4

Гриби відносяться до продуктів рослинного походження

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

Готові страви та сирі продукти зберігають

варіанти відповідей

окремо

разом

не важливо

Запитання 6

Молочні продукти потрібно зберігати

варіанти відповідей

в холодильнику

на балконі

у шафі на кухні

Запитання 7

Перед чищенням картоплі потрібно її вимити

варіанти відповідей

ні, після очищення помити

так, помити перед очищенням

помити тільки, якщо сильно брудна

Запитання 8

Причини харчових отруєнь

варіанти відповідей

вживання незнайомих продуктів

вживання зіпсованих продуктів

недотримання гігієнічних вимог під час пригоування страв

порушення умов зберігання продуктів

Запитання 9

Симптоми харчового отруєння

варіанти відповідей

пронос

болі в животі

підвищена температура

нудота

сльозотеча

слабкість

алергія

Запитання 10

Перша допомога при отруєнні

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест