Кондитерські вироби

Додано: 16 березня
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
10 запитань
Запитання 1

На які групи поділяються кондитерські вироби?

варіанти відповідей

Цукристі та не цукристі

Цукристі та борошняні

Цукристі та фруктово-ягідні

Запитання 2

Які вироби відносяться до цукристих?

варіанти відповідей

Карамель, галети, печиво

Пряники, вафлі, цукерки

Цукерки, шоколад, фруктово-ягідні

Запитання 3

Тісто поділяється на:

варіанти відповідей

Дріжджове

Листкове

Бутербродне

Пісочне

Бісквітне

Не здобне

Запитання 4

Що можно випікати з дріжджового тіста?

варіанти відповідей

Хліб, пироги, піци, цукерки

Хліб, оладки, пончики, піци

Пироги, піци, галети, пряники

Запитання 5

До цукристих виробів відноситься?

варіанти відповідей
Запитання 6

Що можна випікати з листкового тіста?

варіанти відповідей
Запитання 7

До борошняних виробів відноситься?

варіанти відповідей
Запитання 8

Яке тісто називають прісним?

варіанти відповідей

Використовують при виготовленні основ для тортів, а також різних тістечок та печива

Тісто без розпушувачів, яке використовують для приготування вареників, пельменів, домашньої локшини, чебуреків, прісних коржів. Окремо можна виділити тісто філо — характерне для таких страв грецької кухні як баклава, бурек, тіропіта, спанакопіта тощо.

Використовують при виготовленні тістечок, тортів, самси,

Запитання 9

Що таке тісто?

варіанти відповідей

Тісто це дріжді, вода

Кулінарний напівфабрикат, що являє собою суміш борошна (перемелених сухих плодів зернових або бобових культур) з водою, дріжджами, опарою чи закваскою та додатковою сировиною[

Запитання 10

Як поділяється дріжджове тісто?

варіанти відповідей

Здобне, нездобне, прісне

Прісне

Здобне, прісне

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест