Контрольна робота з теми Гугл вішки робота у гугл програмах.

Додано: 5 березня
Предмет:
4 запитання
Запитання 1

Що таке Jamboard?

варіанти відповідей

це цифрова інтерактивна дошка, розроблена Google для роботи з Google Workspace, раніше відомою як G Suite. Він був офіційно анонсований 25 жовтня 2016 року. Він має 55-дюймовий сенсорний дисплей 4K і може використовуватися для онлайн-спільної роботи за допомогою Google Workspace.

спрощений безкоштовний хостинг. Може використовуватися як частина Google Apps. Дозволяє за допомогою технології wiki зробити інформацію доступною для людей, які потребують її швидкої подачі. 

платформа графічного дизайну, що дозволяє користувачам створювати графіку, презентації, афіші та інший візуальний контент для соціальних мереж. Доступна як вебверсія, так і мобільна. Сервіс пропонує великий банк зображень, шрифтів, шаблонів та ілюстрацій.

Запитання 2

Як виглядає значок гугл сайту?

варіанти відповідей
Запитання 3

Google Форми  це?

варіанти відповідей

програмне забезпечення для адміністрування опитування, що входить до складу безкоштовного вебпакету Google Docs Editors, пропонованого Google. Послуга також включає Google Docs, Google Sheets, Google Slides, Google Drawings, Google Sites і Google Keep. Google Форми доступні лише як вебдодаток. 

безкоштовна служба електронної пошти від американської компанії Google. Надає доступ до поштових скриньок через вебінтерфейс і за протоколами SMTP, IMAP, а також за допомоги фірмового застосунка Gmail для пристроїв під ОС Android. Gmail розпочала працювати 1 квітня 2004 року. 

 презентаційна програма, що входить до складу безкоштовного вебпрограмного офісного пакету, пропонованого компанією Google у межах служби Google Drive. Послуга також включає в себе Google Документи і Google Таблиці, текстовий процесор і електронну таблицю відповідно.

додаток для роботи з електронними таблицями, що входить до складу безкоштовного вебпрограмного пакету програмного забезпечення, пропонованого компанією Google у межах служби Google Диск. 

Запитання 4

Як створити Сайти (3 відповіді)

варіанти відповідей

На комп’ютері відкрийте нову версію Google Сайтів

Скачати програму

вставити HTML

Угорі ліворуч введіть назву сайту й натисніть клавішу Enter.


Додайте контент на свій сайт.


Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест