Кулінарна мандрівка до польської кухні

Додано: 12 травня 2021
Предмет: Зарубіжна література, 8 клас
Тест виконано: 59 разів
10 запитань
Запитання 1

Коли в Польщі відзначають свято Dzień Kotleta Schabowego?

варіанти відповідей

7 грудня

7 листопада

7 січня

Запитання 2

З якого м'яса готують котлети chabowego?

варіанти відповідей

зі свинини

з телятини

з курятини

Запитання 3

З якою стравою подають chabowego?

варіанти відповідей

з картоплею

з пловом

з макаронами

Запитання 4

Густий суп на хлібній заквасці, який подається зі щедрою порцією копченої ковбаси та вареним яйцем

варіанти відповідей

Журек

Борщ

уха

Запитання 5

Польська страва, яка асоціюється зі святковим періодом (його часто готують на Різдво та Великдень)?

варіанти відповідей

флячки

пироги

бігос

Запитання 6

Як швидко готують бігос?

варіанти відповідей

одну годину на великому вогні

пару днів на маленькому вогні

8 годин на середньому вогні

Запитання 7

Номер один у меню багатьох поляків.

варіанти відповідей

шніцель

журек

флячки

Запитання 8

Їх роблять із прісного або солодкого тіста, вони тут варяться, смажаться і  навіть печуться.

варіанти відповідей

пироги(вареники)

кнедлі

фрикадельки

Запитання 9

Найпопулярніша начинка польських вареників?

варіанти відповідей

картопля з сиром, капуста з грибами

фарш

вишні

Запитання 10

З чим, зазвичай, подають флячки?

варіанти відповідей

фрикадельки з яловичої або свинячої печінки

котлети

картопля запечена

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест