ОФ-3.1.1 (3)

Додано: 29 березня 2022
Предмет:
Тест виконано: 18 разів
13 запитань
Запитання 1

Які процеси передбачає підготовка торгових приміщень?

варіанти відповідей

прибирання і розставляння меблів

одержання столового посуду і наборів, столової білизни

сервірування столів.

усі варіанти вірні

Запитання 2

За скільки часу до відкриття сервірують столи?

варіанти відповідей

за 0,5 години

за 1 годину

за 2 години

сервірують тоді, коли прийняли замовлення

Запитання 3

Яке призначення підсобного столу?

варіанти відповідей

на столах офіціанти відкорковують пляшки, ставлять посуд, порціонують страви

зберігається невелика кількість столового посуду, столових наборів та білизни.

обидва варіанти вірні

Запитання 4

Яке призначення серванта?

варіанти відповідей

зберігається невелика кількість столового посуду, столових наборів та білизни.

офіціанти відкорковують пляшки, ставлять посуд, порціонують страви

обидва варіанти вірні

Запитання 5

Скатертина має звисати з усіх боків столу приблизно на .....

варіанти відповідей

на 50 см 

на 25—35 см 

на 30—35 см 

Запитання 6

Тарілку пиріжкову ставлять по відношеннюдо основної.....

варіанти відповідей

зліва

справа

за основною тарілкою

Запитання 7

Який порядок розміщення столових приборів від центральної тарілки?

варіанти відповідей

першими кладуть столові набори, потім закусочні, рибні

першими кладуть закусочні набори, потім рибні, столові

першими кладуть столові набори, потім рибні, закусочні

Запитання 8

В якому порядку укладають десертні набори?

варіанти відповідей

ложку і виделку

ніж і виделку

ніж, виделка, ложка

Запитання 9

Як можна ставити фужер при сервіруванні?

варіанти відповідей

можна ставити в центрі за тарілкою

можна поставити за ножами

обидва варіанти вірні

Запитання 10

Складні форми складання серветок використовують для ....

варіанти відповідей

для обіду, вечері і бенкету

для вечері і бенкету

для сніданку й обіду

Запитання 11

Яке призначення столової мілкої тарілки?

варіанти відповідей

як підтарільник, лише при подаванні перших страв у глибоких тарілках

як підставка для салатника й металевого баранця відповідного діаметр

як підтарільник, лише при подаванні перших страв у глибоких тарілках та як підставка для салатника й металевого баранця відповідного діаметра

Запитання 12

Які прибори використовують при подавання перших страв у бульйонних чашках та супових мисках?

варіанти відповідей

десертна ложка

чайна ложка

столова ложка

Запитання 13

Для якого виду обслуговування сервіровка складається із сервіровочної, закусочної і пиріжкової тарілок, закусочного і столового наборів (ножів і виделки), фужера і келиха для вина, оригінально згорнутої полотняної серветки?

варіанти відповідей

до сніданку

до обіду

до вечері

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест