холодний цех призначений
Температура подавання холодних страв і закусок:
Основним обладнанням соусного відділення є:
При організації робочого місця обробну дошку кладуть на стіл перед собою на відстані:
Супове відділення має такі стадії:
Гарячий цех поділяють на:
супи не подають в
температура подачі горячих страв
Якщо немає цеху для обробки яєць, де можна обробити яйця перед використанням?
Для приготування котлет рибних яке устаткування використовують у соусному відділенні гарячого цеху?
Які теплові обробки не проводять в соусному відділенні ?
Для чого призначені марміти?
Впродовж якого часу можна зберігати гарячими овочеві гарніри?
Оберіть правильно основне устаткування соусного відділення
Який посуд використовується у соусному відділенні?
Який інвентар використовується у соусному відділенні?
Яйця якої птиці для приготування страв не використовують, оскільки вони можуть бути джерелом інфекційних захворювань.
На підприємствах масового харчування для приготування страв використовують курячі яйця і продукти їх переробки - це
Перед використанням яйця обов'язково обробляють
Для варіння яєць у шкаралупі беруть
Для варіння яйця закладають у:
Страви з яєць зберігають:
У чому промувають яйця з другій ванні при санітарній обробці
варіанти відповідей
При варінні картоплі, її закладають у
Страви з овочів подають на
Картоплю для картопляного пюре протирають
Зварену картоплю зберігають на марміті не більше ніж
У фритюрі овочі смакжать при температурі
Запечені страви з овочів зберігають протягом
При смаженні у фритюрі беруть жиру
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома