Організація Обслуговування ЗРГ ІІ семестр 3 тест

Додано: 29 березня
Предмет:
17 запитань
Запитання 1

Для барів комерційних більярдних клубів характерне споживання у великій кількості ... (якого саме алкоголю?)

варіанти відповідей

Міцні алкогольні напої

Коктелі

Пиво

Ігристі вина

Запитання 2

В меню ресторану елітного більярдного клубу може бути..


варіанти відповідей

до чотирьох перших та до 15 холодних страв і закусок, до трьох гарячих закусок, до 10 других страв , до восьми десертів.

до чотирьох перших та до 12 холодних страв і закусок, до п'яти гарячих закусок, до 25 других страв , до восьми десертів.

до чотирьох перших та до 7 холодних страв і закусок, до 15 гарячих закусок, до 10 других страв , до семи десертів.

до десяти перших та до 12 холодних страв і закусок, до трьох гарячих закусок, до 25 других страв , до восьми десертів.

Запитання 3

Найголовніше в організації дозвілля в ЗРГ?

варіанти відповідей

Музичне обслуговування

Розважальні програми

Обслуговування офіціантами

Запитання 4

Це бар, який реалізує перш за все коктейлі, що збуджують апетит, різні алкогольні та безалкогольні напої

варіанти відповідей

Винний бар 

Аперитив-бар 

Кокшейль-бар 

Пивний бар (паб)

Запитання 5

Фіто-бар - це?

варіанти відповідей

Бари цього типу в своїй повсяк­денній діяльності створюють умови для прискореного обслуго­вування споживачів, для чого бажано передбачити обслуговування як біля барної стійки, так і за столиком.

 це поширена в нашій країні форма бару. їх можливо організувати як у підвалі та на перших поверхах адміністративної будівлі, так і в складі комплексного закладу ресторанного господарства.

це бар, в асортименті якого є велика кількість чаїв, трав'яних зборів, напоїв, які мають не тільки тонізуючі функції, а ще і лікувальне призначення.

для нашої країни новою, але вже популярною формою спеціалізації бару і вимагає до себе особливої уваги при проектуванні, обладнанні та експлуатації.

Запитання 6

Бари, організовані при якомусь підприємстві, складаються з

варіанти відповідей

торгового залу і підсобного приміщення, аванзалу

торгового залу і підсобного приміщення

торгового залу і підсобного приміщення, виробничі приміщення

Запитання 7

Основним елементом устаткування бару є ....

варіанти відповідей

Асортимент напоїв

Барна стійка

Усе обладнання бару

Все з перерахованого

Запитання 8

Ширина робочого столу стійки бару 

варіанти відповідей

550 мм

500 мм

600 мм

450 мм

Запитання 9

коктейлі подають у чарках місткістю ...

варіанти відповідей

75-125 мл

150-200 мл

125-150 мл

100-125 мл

Запитання 10

Коли розпочинаються прийом-коктейль або фуршет?

варіанти відповідей

о 19-20 годині

о 17-18 годині

о 14-15 годині

0 12-13 годині

Запитання 11

Де розміщуються чайні, кавові столи під час обслуговування ділових, культурних, громадських заходів?

варіанти відповідей

ближче до виробничих приміщень

по центру залу

при вході

Запитання 12

Кожний стіл довжиною 4 м звичайно обслуговують...

варіанти відповідей

два офіціанти-буфет-ники

три офіціанти-буфет-ники

чотири офіціанти-буфет-ники

один офіціант-буфет-ник

Запитання 13

Скільки триває прийом Бобал вина, або Бокол шампанського?

варіанти відповідей

1 година

3 години

30 хвилин

1.5 години

Запитання 14

Це спеціалізоване підприємство, розраховане на швидке обслуговування відвідувачів

варіанти відповідей

Фіто-бар

Гриль-бар 

Снек-бар або бар-закусочна

Молочний та десертний бари

Запитання 15

Де розташовуються Хол-бари?

варіанти відповідей

холах готелів 

при підприємстві

в холах театрів

Запитання 16

Яка місткість конусо­подібної склянки з товстого загартованого скла?

варіанти відповідей

від 500 до 1000 мл

від 500 до 700 мл

від 300 до 500 мл

від 200 до 600 мл

Запитання 17

Як перемішуть напої в келиху? (або за допомогою чого)

варіанти відповідей

просто збовтують

спеціальною ложкою з довгою ручкою

переливаючи з одного келиху в інший

спеціальним пристроєм

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест