Ознайомлення з виробничими приміщеннями. Інструктаж з безпеки праці.

Додано: 7 травня 2020
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 51 раз
12 запитань
Запитання 1

До якого видів цихів належить овочевий цех?

варіанти відповідей

доготівельні

загототівельні

спеціалізовані

професійні

Запитання 2

В якому цеху встановлюють таке устаткування: універсальний привід Г.Ц, ЕП-2М,ФЕСМ-20,СНЕ-0,3?

варіанти відповідей

гарячий цех

кондитерський цех

кулінарний цех

борошняний цех

Запитання 3

Яка допустима температура в гарячому цеху?

варіанти відповідей

не більше 21 градусу

не більше 23 градусів

не більше 19 градусів

не більше 25 градусів

Запитання 4

На якій відстані від природнього освітлення допускають встановлення виробничих місць?

варіанти відповідей

8 м

10 м

7 м

6 м

Запитання 5

На якій відстані від краю стола встановлюють розробну дошку?

варіанти відповідей

5 см

8 см

6 см

7 см

Запитання 6

Яка допустима температура в заготівельних цехаха?

варіанти відповідей

16-18 градусів

14-16 градусів

18-20 градусів

12-14 градусів

Запитання 7

Який інструктаж повинні прочитати першим?

варіанти відповідей

первинний

вступний

повторний

цільовий

Запитання 8

Який інструктаж повинні прочитати безпосередньо на робочому місці?

варіанти відповідей

первинний

вступний

позаплановий

цільовий

Запитання 9

Яке устатакування належить до овочевого цеху?

варіанти відповідей

холодильне

механічне

теплове

допоміжне

Запитання 10

Яка тривалість робочого дня для підлітка 16-18 років?

варіанти відповідей

5 г

7 г

6 г

4 г

Запитання 11

В якому цеху виготовляють млинці,пельмені,вареники?

варіанти відповідей

в гарячому

в холодному

в борошняному

в кулінарному

Запитання 12

Яким відсотком дезинфікуючого розчина потрібно обробити руки після миття?

варіанти відповідей

2 %

0,2%

0,5%

5%

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест