Підготовка додаткової сировини до виробництва

Додано: 31 жовтня 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 32 рази
9 запитань
Запитання 1

Для чого використовують в хлібопекарській промисловості молоко та молочні продукти?

варіанти відповідей

Для розрихлення структури м'якуша

З метою надання виробам приємного смаку та аромату

Для зниження кислотності виробу

Запитання 2

Параметри зберігання свіжого молока:

варіанти відповідей

не вище 25 град. і не більше 2 діб з моменту випуску

не вище 10 град. і не більше 20 годин з моменту випуску

Запитання 3

В чому полягає підготовка до виробництва сухого молока?

варіанти відповідей

Просіювання , розведення у воді певної температури та проціджування через сито 3 мм

Розчинення у молоці певної температури

Запитання 4

Які молочні продукти використовують в хлібопекарському виробництві?

варіанти відповідей

Молоко свіже та сухе, сироватку, сир

згущене молоко, згущену та суху сироватку

Запитання 5

Як готують до виробництва повидло, джеми, фруктові начинки?

варіанти відповідей

Розводять в воді або молоці

Протирають через сито з отворами не більше 3 мм

Запитання 6

Як готують до виробництва родзинки?

варіанти відповідей

Перебирають, промивають у воді і поміщають на сито для стікання води

Заливають киплячою водою, щоб вони набухли

Запитання 7

Як готують до виробництва мак?

варіанти відповідей

Просівають через сито з отворами до 2,5мм та промивають водою через сито з отворами 0,5мм

Запарюють гарячою водою і промивають холодною через сито з отворами 0,8мм

Запитання 8

Як використовують в хлібопекарському виробництві горіхи?

варіанти відповідей

Для замішування опари при приготуванні хліба

Для оздоблення поверхонь деяких виробів

Запитання 9

При якій температурі зберігають ароматизатори?

варіанти відповідей

Не вище 25 град.

40 град.

50 град.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест