Підсумковий тест

Додано: 4 березня
Предмет: Технології, 10 клас
24 запитання
Запитання 1

Кондитерські вироби це...

варіанти відповідей

Холодні закуски

Гарячі страви

висококалорійні та легкі у засвоюванні харчові продукти із великим вмістом цукру, чи фруктози, що вживаються завдяки приємному смаку та запаху

напівфабрикати

Запитання 2

Для кенді-бару використовують

варіанти відповідей


Гарячі бутерброди

Холодні закуски

 Кондитерські вироби

 Традиційні страви

Запитання 3

До якого з різновидів кенді бару дане зображення відноситься

варіанти відповідей

дитячий

весільний

до дня народження

новорічний

Запитання 4

Бісквіт у шоколаді на паличці - це

варіанти відповідей


маренга

 макарун

 кейк-попс

пастила

Запитання 5

Розмір кондитерського виробу для солодкого фуршету має бути бути...

варіанти відповідей

 "на один укус"

 зручним для тримання в руках

великим

середнім

Запитання 6

Відомий французький десерт

варіанти відповідей

маренга


макарун

 наполеон

капкейки

Запитання 7

До якого з різновидів кенді бару дане зображення відноситься

варіанти відповідей

дитячий

до дня закоханих

до дня народження

новорічний

Запитання 8

Дайте назву кондитерському виробу

варіанти відповідей

вагасі

безе

пастила

желе

Запитання 9

Маленька кругла або овальна випічка (переважно солодка), до складу якої входять різноманітні фрукти або начинки - це

варіанти відповідей

 Кейк попс

Маршмеллоу

Мафіни

Макаруни

Запитання 10

Як перекладається слово "бутерброд"?

варіанти відповідей

сир і ковбаса;

 булка з маком:

шинка і овочі;

хліб і масло

Запитання 11

Термін зберігання бутербродів у холодильнику

варіанти відповідей

не більше доби

не більше тижня

 не більше 3 год

Запитання 12

Канапе - це

варіанти відповідей


невеличкі шматочки хліба

маленькі бутерброди з різними начинками

закриті бутерброди

 підсмажені бутерброди

Запитання 13

Бутерброд, що складається з рубаної котлети, поданої всередині розрізаної булки

варіанти відповідей

 канапе;

сендвіч;

гамбургер;

тартар

Запитання 14

Різновид бутерброда, що складається з двох частинок видовженої булки)і одного або декількох шарів м'яса та інших начинок.              

варіанти відповідей

складний закритий;

гарячий складний:

сендвіч

гамбургер

Запитання 15

Прісні або пісочні корзинки наповнені гарячою або холодною начинкою

варіанти відповідей

тартинки

тарталетки

воловани

Запитання 16

На тарільці бутерброди розкладають

варіанти відповідей

в один шар

довільно

пірамідою

по колу в два шара

Запитання 17

Якою повинна бути товщина скибочки хліба для відкритих бутербродів?

варіанти відповідей

0,5-1 см; 

1-1,5 см;

до 2-х см;

 2- 2,5 см

Запитання 18

Вказати вид відкритих бутербродів

варіанти відповідей

прості

складні

комбіновані

гарячі

Запитання 19

Який із названих видів шоколаду є корисним для вживання?

варіанти відповідей

чорний

молочний

білий

пористий

Запитання 20

Какао-дерева можуть рости 200 і більше років. 

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 21

Для сервірування столу необхідні

варіанти відповідей

столова білизна

 елементи декору

столові прибори

столовий посуд

приготовані страви

Запитання 22

Сервірування столу -це

варіанти відповідей

гарно оформлений та розписаний посуд


підготовка й оформлення його до споживання їжі

прикрашання столу квітами

 прикрашання столу серветками

Запитання 23

Мова столових приборів. Що означає таке розташування приборів

варіанти відповідей

трапезу закінчено

чекаю наступної страви

 перерва

 неперевершено

Запитання 24

Для сервірування замість скатертини може використовуватись:

варіанти відповідей

доріжка

наперон

 сети

мулетон

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест