Приготування борщів

Додано: 11 квітня
Предмет: Технології, 10 клас
6 запитань
Запитання 1

Яка особливість приготування борщу флотського?

варіанти відповідей

галушки,бульйон з птиці

пампушки,бульйон з яловичини

копчені свинина

сосиски,бульйон з птиці

Запитання 2

В який борщ додають сосиски

варіанти відповідей

Борщ львівський

Борщ київський

Борщ чернігівський

Борщ укаїнський

Запитання 3

З чим подають борщ

варіанти відповідей

з пампушками, малиною

з кетчупом, зеленою петрушкою

з солодким перцем, сметаною

з пампушками, сметаною

Запитання 4

В який борщ кладуть яйце

варіанти відповідей

київський

щавлевий

український

холодний український

Запитання 5

В який борщ додаються кабачки

варіанти відповідей

чернігівський

львівський

український

київський

Запитання 6

в який борщ додають чорнослив

варіанти відповідей

холодний селяньский

київський

львівський

український

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест