Приготування масляних кремів

Додано: 21 січня
Предмет:
7 запитань
Запитання 1

1. Для крему «Шарлот» готують:

варіанти відповідей

яєчно-молочний сироп

яєчно-цукрову масу

цукровий сироп

Запитання 2

2. Як називається крем, де використовується масло, цукор і молоко?

варіанти відповідей

шарлот

білковий

заварний

Запитання 3

3. Якої групи кремів не існує?

варіанти відповідей

креми вершкові

креми білкові

креми желейні

креми заварні

Запитання 4

4. Для якого крему готують яєчно-цукрову масу?

варіанти відповідей

«Шарлот»

«Глясе»

«Новий»

«Пташине молоко»

«Горіховий»

Запитання 5

6. Які наповнювачі можна використовувати для приготування масляних кремів?


варіанти відповідей

ваніль

каву

какао-порошок

яйця

молоко

сметану

Запитання 6

10. До складу крему «Новий» входять:

варіанти відповідей

цукор, згущене молоко, яйця, вода, масло вершкове;

цукор, згущене молоко, вода, масло вершкове;

цукрова пудра, молоко незбиране, масло вершкове;

цукор, згущене молоко, вода, масло вершкове, коньяк, ванільна пудра.

Запитання 7

11. Як виправити недолік, коли крем став відсікатись:


варіанти відповідей

влити підігріте згущене молоко;

злегка підігріти і знову збити;

охолодити, перемішати, відкинути на часте сито;

охолодити, перемішати, відкинути на часте сито, після відділення рідини злегка підігріти і знову збити

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест