Приготування пряничного тіста заварним способом та виробів з нього

Додано: 3 лютого 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 70 разів
8 запитань
Запитання 1

Чому тісто назвали пряничним?

варіанти відповідей

Тому що його придумав відомий кондитер з фамілією "Пряник"

Тому що воно готується сирцевим і заварним способом

Тому що для його приготування використовують різноманітні прянощі

Запитання 2

Чому вироби з пряничного тіста довго зберігаються не черствіючи?

варіанти відповідей

Тому що вироби при сушать у жаровій шафі при низькій температурі

Тому що до складу тіста входять прянощі, які уповільнюють процес черствіння

Тому що до складу тіста входять мед і патока, які уповільнюють процес черствіння

Запитання 3

Оберіть правильний варіант малюнку, де зображено процес збивання сметанно-вершкового крему

варіанти відповідей
Запитання 4

Оберіть технологічну схему приготування пряничного тіста сирцевим способом

варіанти відповідей
Запитання 5

Оберіть технологічну схему приготування пряничного тіста заварним способом

варіанти відповідей
Запитання 6

При якій температурі випікають пряничне тісто?

варіанти відповідей

190-200 0С

180-200 0С

200-210 0С

190-210 0С

Запитання 7

Оберіть вироби з пряничного тіста

варіанти відповідей
Запитання 8

Оберіть правильне твердження стосовно випікання пряничного тіста

варіанти відповідей

Чим більша товщина виробів, тим нижча температура і триваліший час випікання.

Чим більша товщина виробів, тим вища температура і триваліший час випікання.

Чим більша товщина виробів, тим нижча температура і менший час випікання.

Чим менша товщина виробів, тим нижча температура і триваліший час випікання.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест