приготування відбивної

Додано: 27 жовтня 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 2 рази
5 запитань
Запитання 1

Яку частину туші краще брати для приготування відбивної?

варіанти відповідей

Стегно

Шія

Лопатка

Сало

Запитання 2

Для соковитої відбивної краще використовувати м`ясо

варіанти відповідей

Заморожене

Розморожене

Охолоджене

Свіже

Запитання 3

Якщо м`ясо розморозити неправильно воно буде

варіанти відповідей

Соковитим

Сухим

М`яким

Жорстким

Запитання 4

Як правильно нарізати м`ясо

варіанти відповідей

Вздовж волокон

Впоперек волокон

Немає значення

Запитання 5

Як правильно відбивати м`ясо?

варіанти відповідей

З середини

З країв

Сильно бити по м`ясу

Легенько бити по м`ясу

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест