"Риба смажена у фритюрі"

Додано: 7 вересня 2021
Предмет:
Тест виконано: 22 рази
12 запитань
Запитання 1

Рибу для даної страви нарізають на кругляки?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

Рибу нарізають під кутом 30° ?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 3

Для даної страви використовують філе риби без кісток?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 4

Шматочки риби перед використанням маринують?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

Підготовлені шматочки обкачують у борошні?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 6

Рибу смажать основним способом?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 7

Перед смаженням кусочки змочують у льєзоні і панірують в сухарях?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 8

Для даної страви рибу смажать 15-20хв ?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

Страву доводять до готовності у жаровій шафі?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 10

Страву можна подати з в’язкими кашами?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 11

Цю ставу можна прикрасити зеленню петрушки смаженою у фритюрі?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 12

При подачі окремо подають соус?

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест