Сімейна форма навчання. Узагальнюючий І семестр. Технології 11 клас.

Додано: 11 грудня 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 28 разів
6 запитань
Запитання 1

Солодкі страви (десерти) за температурою подачі бувають холодні та гарячі.

Укажіть температуру подачі холодних десертів:

варіанти відповідей


від 0 до +5 градусів

від +30 до +35 градусів

від +12 до +15 градусів

Запитання 2

Тарталетки - це кошики з тіста, які наповнюють різноманітними начинками, як солодкими, так і несолодкими. З якого тіста виготовляють класичні тарталетки:

варіанти відповідей

з пісочного

з бісквітного

з дріжджового

з листкового

Запитання 3

Що надає вафлям потужності і зв'язності -

варіанти відповідей

яйця

цукор

масло

мука

Запитання 4

Яка основна сировина використовується для приготування пісочного тіста?

варіанти відповідей

Борошно. масло або маргарин, яйця або меланж, сіль, амоній, сода, есенція, цукор.

Борошно, молоко, яйця, сіль. амоній.

Борошно, вода, молоко, масло, амоній, сода, цукор, есенція

Запитання 5

Профітролі назвали так, тому що з відносно невеликої кількості продуктів можна зробити дійсно смачне і виграшне блюдо. Що означає «профітроль» ( profiterole) в перекладі з французької ?

варіанти відповідей

десерт, солодощі

вигода, прибуток, користь 

пухкий, повітряний

Запитання 6

Розпушувальна дія дріжджів ґрунтується на тому, що в процесі їхньої життєдіяльності в тісті відбувається спиртове бродіння: цукри розщеплюються на спирт та...

варіанти відповідей

воду

кисень

оксид азоту

вуглекислий газ

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест