Способи оформлення та подавання салатів, холодних страв, закусок із сиру, яєць.

Додано: 23 квітня
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
7 запитань
Запитання 1

Оберіть продукти які використовують для оформлення холодних страв і закусок

варіанти відповідей

зелень

продукти що входять до складу страви

усі відповіді правильні

Запитання 2

Назвіть вимоги до оформлення холодних страв та закусок

варіанти відповідей

правильне поєднання гарнірів за смаком , кольором, формою нарізання

продукти для оформлення мають бути акуратно і гарно укладені 

страва на тарілці не повинна бути занадто закрита гарніром і прикрасами. 

усі відповіді правильні

Запитання 3

Оберіть продукти які підходять як прикраси до всіх салатів. Відповідь має декілька варіантів

варіанти відповідей

зелень, огірок,

зелений салат, помідор

стручковий перець, редиска

яйца,сир, ковбаса

Запитання 4

Як краще прикрасити салати молодим листям кропу, петрушки і селери?

варіанти відповідей

кладуть на салат або поряд з ним цілими листочками,

посипають січеними листочками

Запитання 5

Який огірок ефективніше використовувати для прикрас салатів?

варіанти відповідей

очищений

неочищений

Запитання 6

Як можна подавати салати?

варіанти відповідей

на шматочку шинки, ковбаси, сиру. 

в корзинах , волованах

в креманках, фужерах

усі відповіді правильні

Запитання 7

Оберіть холодні закуски які їдять руками не користуючись закусочними приборами. Відповідь має декілька варіантів

варіанти відповідей

закуски на листках зеленого салату. 

закуски на скибочці хліба, булочки.

закуски у вигляді начинки на овочах і яйцях

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест