Технологія приготування солодких страв

Додано: 11 квітня
Предмет: Технології, 11 клас
15 запитань
Запитання 1

Слодкі страви подають наприкінці обіду, вечері на десерт, тому це десертні страви?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

Яка температура подавання гарячих солодких страв?

варіанти відповідей

55 С

50

60

Запитання 3

Яка температура подавання холодних страв?

варіанти відповідей

10-14 С

10-15 С

10-12 С

Запитання 4

У натуральному вигляді подають?

варіанти відповідей

вишні, груші, яблука, вишні, черешні

вишні, груші, яблука, вишні, черешні, моркву

вишні, груші, яблука, вишні, черешні, буряк

Запитання 5

З чого готують узвари?

варіанти відповідей

яблука, груші, сливи

яблука, груші, сливи, хрін

яблука, груші, сливи, масло

Запитання 6

Яка стародавня назва киселю?

варіанти відповідей

жур

виганяйло

вишибайло

Запитання 7

За густиною киселі поділяють на?

варіанти відповідей

густі, середньої густини, рідкі

густі, середньої густини, напіврідкі

густі, середньої густини, прозорі

Запитання 8

У застиглому вигляді желе це?

варіанти відповідей

прозора желеподібна маса

кольрова желеподібна маса

прозора маса

Запитання 9

Скільки годин готове желе зберігають ?

варіанти відповідей

12 год

10 год

15 год

Запитання 10

Підготовлену основу для мусів охолоджують при температурі?

варіанти відповідей

30-40 С

30-35 С

40-45 С

Запитання 11

Для приготування кремів використовують?

варіанти відповідей

збиті вершки 35%

збиті вершки 25%

збиті вершки 45%

Запитання 12

На порцію чаю витрачають заварки?

варіанти відповідей

50 мл

60 мл

55 мл

Запитання 13

Квас зберігають в холодному приміщенні?

варіанти відповідей

2-3 дні

1-2 дні

3-5 днів

Запитання 14

Скільки годин бродить квас?

варіанти відповідей

6-10 год.

8-10 год

5-10 год

Запитання 15

Подають каву в чашках ємкістю?

варіанти відповідей

75,100 мл

50,100 мл

50, 75 мл

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест