Технологія приготування їжі "Обробка риби для фарширування"

Додано: 18 березня
Предмет:
13 запитань
Запитання 1

Яку рибу використовують для фарширування?

варіанти відповідей

судак, щука

щука, короп

хек, минтай

Запитання 2

Яким термічним способом обробляють судака фаршированого цілим?

варіанти відповідей

припускають

запікають

смажать

Запитання 3

Паніровка фаршированого коропа перед смаженням?

варіанти відповідей

льєзон

кунжут

борошно

Запитання 4

Для страви щука фарширована шкіру знімають:

варіанти відповідей

розрізають навпіл

панчохою

не знімають шкіру

Запитання 5

Яку придають форму рибі для фарширування щуки у вигляді батона?

варіанти відповідей

валика

кільця

риби

Запитання 6

Для чого панірують рибу?

варіанти відповідей

для хрумкої скоринки

для збільшення виробу

для соковитості

Запитання 7

Якими крупами фарширують рибу?

варіанти відповідей

 пшоном, манкою

  гречаною, рисовою

 перловою, кукурудзяною

Запитання 8

Яка температура запікання риби фаршированої?

варіанти відповідей

140-170 С

180-220 С

230-250 С

Запитання 9

Якими способами фарширують рибу?

варіанти відповідей



  Тільки шматки - кругляки

Цілою, у вигляді батона, шматки - кругляки

Тільки цілою

Запитання 10

Яку рибу використовують для приготування натуральної січеної маси?

варіанти відповідей

терпуг, луфар, лосось

хек, минь, тріска

осетер, білуга, шип

Запитання 11

Скільки разів сировину пропускають через м'ясорубку для отримання натуральної січеної маси?

варіанти відповідей

один

два

три

Запитання 12

До складу котлетної маси входить?

варіанти відповідей

м'якоть риби, сало шпик, часник, сіль, перець

м'якоть риби, пшеничний хліб, сіль, перець

м'якоть риби, пшеничний хліб, вода або молоко, сіль, перець

Запитання 13

Що виготовляють з натуральної січеної маси?

варіанти відповідей

галушки

кульки

товченики

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест