Укладання та транспортування хлібобулочних та кондитерських виробів

Додано: 24 грудня 2021
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 15 разів
7 запитань
Запитання 1

Яким транспортом можна перевозити хлібобулочні та кондитерські вироби?

варіанти відповідей

Спеціально обладнаним транспортом

Спеціально обладнаним транспортом, що має дозвіл на перевезення вказаних виробів

Фургоном з міцним кузовом та рейками для лотків

Запитання 2

Хлібобулочні вироби потрібно укладати в лотки

варіанти відповідей

В 1 або 2 ряди, коли вироби охололі

В 1 ряд

Навалом, якщо це дрібні вироби

Запитання 3

Якими документами супроводжується транспортування виробів в торговельну мережу?

варіанти відповідей

Посвідчення водія

Якісне посвідчення

Товаро-транспортна накладна

Запитання 4

Чи потрібно мати санітарну книжку особам, що здійснюють транспортування х/булочних та кондитерських виробів в торгівельну мережу?

варіанти відповідей

Так

Ні

Не обов'язково

Запитання 5

Як укладають торти для транспортування?

варіанти відповідей

В лотки та ящики

В коробки та лотки

У вагонетки

Запитання 6

Для чого використовують пакування хлібобулочних та кондитерських виробів?

варіанти відповідей

Сповільнення черствіння і зниження втрат маси виробів

Збереження аромату

Підвищення культури торгівлі

дотримання гігієни

Запитання 7

чи можна повернути а підприємство вироби, термін реалізації яких минув?

варіанти відповідей

Ні, якщо вони мають ознаки "Картопляної хвороби"

Так, якщо вони мають ознаки механічного пошкодження з вичерпаним терміном реалізації не більше 24 годин та поясненням причини повернення

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест