устаткування " Збивальні машини"

Додано: 10 квітня 2023
Предмет:
Тест виконано: 113 разів
12 запитань
Запитання 1

Будова збивальної машини

варіанти відповідей

1 —кронштейн ; 2 — бак; 3 — огородження робочої зони; 4 — пульт керування;

5 — корпус; 6 — платформа


1 — платформа; 2 — бак; 3 — огородження робочої зони; 4 — пульт керування;

5 — корпус; 6 — кронштейн


1 —кронштейн ; 2 — огородження робочої зони; 3 —бак ; 4 — пульт керування;

5 — корпус; 6 — платформа


1 — платформа; 2 — огородження робочої зони; 3 —бак ; 4 — пульт керування;

5 — корпус; 6 —кронштейн


Запитання 2

Принцип роботи збивальних машин

варіанти відповідей

Продукти, завантажені в бак, інтенсивно перемішуються збивачкою, яка обертається за принципом планетарного механізму. В результаті збивання маса продукту насичується повітрям, стає однорідною, пухкою і збільшується в об'ємі.

Завантажені в бак продукти завдяки руху місильного важеля та одночасному обертанню бака навкруг своєї осі інтенсивно перемішуються, утворюючи однорідну, насичену повітрям масу.

Завантажені в резервуар продукти за допомогою двох лопатей, які обертаються назустріч одна одній, інтенсивно перемішуються до стану однорідної маси.

Запитання 3

Залежно від виду оброблюваного продукту застосовують такі збивачки: пруткову — 

варіанти відповідей

для збивання в'язких кондитерських сумішей (креми, бісквітне тісто)

 для перемішування напівгустого та крутого тіста (тісто для пиріжків, пельменів)

для збивання легкорухомих мас (вершки, білки, муси);

Запитання 4

Залежно від виду оброблюваного продукту застосовують такі збивачки: плоскорешітчасту —

варіанти відповідей

для збивання в'язких кондитерських сумішей (креми, бісквітне тісто);

для перемішування напівгустого та крутого тіста (тісто для пиріжків, пельменів)

для збивання легкорухомих мас (вершки, білки, муси)

Запитання 5

Залежно від виду оброблюваного продукту застосовують такі збивачки: гачкоподібний та замкнутий-

варіанти відповідей

ля збивання в'язких кондитерських сумішей (креми, бісквітне тісто)

для перемішування напівгустого та крутого тіста (тісто для пиріжків, пельменів)

для збивання легкорухомих мас (вершки, білки, муси)

Запитання 6

Бачок установлюється на кронштейні, який переміщується по вертикальних напрямних корпусу за допомогою

варіанти відповідей

рукоятки механізму піднімання.

Збивача

варіатора

Запитання 7

Машина збивальна МВ-35М:

а — загальний вигляд; б — розріз:

Що являється виконавчим механізмов

варіанти відповідей

1

2

3

7

Запитання 8

Привідний механізм складається з 

варіанти відповідей

 електродвигуна

линопасового варіатора частоти обертів

планетарний редуктор

Всі відповіді вірні

Запитання 9

При роботі зі збивальними машини забороняється:

варіанти відповідей

брати пробу тіста за ввімкненої машини

знімати бачок та збивачку до повної зупинки машини, брати пробу тіста за ввімкненої машини, додавати на ходу компоненти

знімати бачок та збивачку до повної зупинки машини, брати пробу тіста за ввімкненої машини

Запитання 10

 Машина збивальна МВ-35УМ: під яким номером знаходиться пулт керування

варіанти відповідей

2

3

5

4

Запитання 11

Перед початком роботи перевіряють

варіанти відповідей

санітарно-технічний стан машини

правильність і надійність кріплення змінної збивачки

заземлення

всі відповіді правильні

Запитання 12

Після закінчення роботи

варіанти відповідей

Бачок установлюють на кронштейні і за допомогою з'єднувальної муфти закріплюють необхідну збивачку на робочому валу.

Електродвигун вимикають, кронштейн опускають у нижнє положення і знімають збивачку з вала. Потім знімають бачок для продуктів. Збивачку і бачок промивають гарячою водою та просушують. Зовнішні поверхні машини протирають вологою тканиною.

У бачок заливають попередньо охолоджені продукти і вмикають машину.

Всі відповіді правильні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест