Види бутербродів

Додано: 16 жовтня 2022
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 166 разів
11 запитань
Запитання 1

Житній і пшеничний хліб використовують для приготування бутербродів.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

 Поживна цінність бутерброду залежить від хлібу

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 3

Відкритий бутерброд – це скибка хліба з верхнім шаром продуктів.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 4

За способом приготування бутерброди бувають солоні і солодкі

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

Закусочні бутерброди-це великі за розміром бутерброди різної форми

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 6

Бутерброди можна зберігати кілька днів

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 7

Товщина залежить від виду бутерброд

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 8

Під час готування бутербродів необов'язково дотримувати правил безпечної праці

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

За смаком бутерброди бувають:

• солоні

• солодкі



варіанти відповідей

так

ні

Запитання 10

Начинка знаходиться між шматочками хліба чи булки це бутерброд називається канапе

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 11

Під час намазування бутербродів шматочки хліба повинні лежати на дошці.

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест