Види тіста

Додано: 11 березня
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Бісквітне тісто готують...

варіанти відповідей

шляхом збивання яєчно-цукрової суміші

шляхом перемішування яєць з борошном

шляхом прошарування тіста вершковим маслом

шляхом заварювання борошна з водою

Запитання 2

Характерною особливістю заварного н/ф є:

варіанти відповідей

пориста консистенція виробу

утворення порожнини в середені виробу

 крихка консистенція виробу

Запитання 3

Які вироби виготовляють із заварного тіста?

варіанти відповідей

меренги, розтягаї, заварні булочки та кільця

профітролі, еклєри, заварні булочки

профітролі, піци, пироги кіш, пряники

Запитання 4

До складу пісочного тіста входять

варіанти відповідей

борошно, яйця, цуко, крохмаль, вершкове масло, амоній, сода

яйця, цукор, вершкове масло, борошно, амоній, сода, ванільна пудра

борошно, яйця, цукор, вершкове масло

Запитання 5

В якій країні вперше було винайдено листове дріжджове тісто?

варіанти відповідей

Англія

Франція

Італія

Запитання 6

Види листового тіста

варіанти відповідей

Дріжджове та без дріжджове

Прісне та здобне

Дріжджове та шарове

Запитання 7

Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є


варіанти відповідей

борошно, вода, дріжджі, сіль, 

борошно, дріжджі, сіль, цукор, яйця, 

борошно, сіль, цукор, солод, жири,

Запитання 8

Якого способу приготування дріжджового тіста немає

варіанти відповідей

Опарного

Безопарного

Лабораторного

Запитання 9

Для чого необхідно просіювати борошно?

варіанти відповідей

 для видалення сторонніх залишків;

 для більшого дозрівання борошна;

для збагачення борошна повітрям.

Запитання 10

Назвіть види тіста:

варіанти відповідей

Дріжджове

Листове

Шарове

Тісто Філо

Заварне

Пісочне

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест